Voorjaarsuitjes

Bij het Land van ANWB vind je de leukste uitjes met korting voor in de voorjaarsvakantie.

Voor de regio Noord vindt de voorjaarsvakantie van 16 t/m 24 februari plaats en voor de regio's Midden en Zuid valt de vakantie tussen 23 februari en 3 maart. Diverse musea, attractieparken en dierentuinen organiseren speciale activiteiten in de krokusvakantie.

Tijdens de voorjaarsvakantie is er in heel Nederland van alles te beleven. Ga lekker op pad en ontdek leuke activiteiten! Hier vind je een overzicht van de leukste activiteiten voor in de voorjaarsvakantie.

Nederlands IJsbeeldenfestival

Neem afscheid van de winter bij het Nederlands IJsbeeldenfestival. Tot en met 3 maart zijn in Zwolle de mooiste en meest bijzondere ijssculpturen te bewonderen. Het thema dit jaar is Wereldberoemde Verhalen, dus verwacht metershoge beelden van Romeo en Julia, de Drie Musketiers, Harry Potter en Alice in Wonderland te bewonderen.

Meer info over het Nederlands IJsbeeldenfestival

Archeon

Vier het voorjaar bij Archeon! Stap midden in de geschiedenis en ontdek hoe het vroeger was. De gebouwen, hutten en huizen hebben echt in ons land gestaan of staan er nog steeds. Bezoek het Romeins Museum en ontdek de échte vondsten uit Zuid-Holland.

Ga terug in de tijd bij Archeon

DierenPark Amersfoort

Stap op woensdag, zaterdag of zondag het Honderdduizend Dierenhuis binnen en leer alles over glibberige slagen en griezelige vogelspinnen tijdens de Koele Knuffels show. Tijdens deze show gaat het niet alleen over horen, maar ook over zien en zelfs... voelen!

Koele Knuffels bij DierenPark Amersfoort

The Lion King

Nants infonyama bagithi baba! Zing mee met de beroemde muziek van the Lion King en leef mee met de kleine Simba op weg naar volwassenheid. De musical in het AFAS Circustheater in Scheveningen vertelt een adembenemend verhaal over hoop, avontuur, moed en liefde.

Bezoek The Lion King

Aviodrome

Tijdens de voorjaarsvakantie kan je bij Luchtvaartmuseum Aviodrome een eigen luchthaven bouwen! Pak een bouwhelm, trek een veiligheidsvest aan en betreed de Bouwplaats. De landingsbaan ligt er al, maar de terminal en verkeerstoren ontbreken nog. Kun jij deze bouwen met enorme blokken?

De tijd vliegt bij Aviodrome