Maatregelen coronavirus Avifauna

Avifauna is voorlopig gesloten. Houd de website van dit uitje in de gaten voor de meest actuele informatie. Antwoord op al jouw vragen over ANWB Tickets en het coronavirus, vind je als je klikt op de link 'Beleid ANWB Tickets omtrent coronavirus' (op deze pagina rechtsonder in het blokje 'heb je een vraag?')

Vogelpark Avifauna

Ontdek een wereld van vogels bij Vogelpark Avifauna.

Voer zelf de Australische honingpapegaaien en kijk bij het voeren van de pinguïns en pelikanen. Ontdek verschillende vogels tussen het groen van de Filipijnse jungle en bekijk de sierlijke flamingo’s van heel dichtbij in het Cubaanse brakwatermoeras.
Ook de unieke vogeldemonstraties mag je niet missen. Je ziet de vogels hier van dichtbij vliegen, eten en jagen zoals zij dat in de natuur gewend zijn.

Maar Avifauna biedt meer dan alleen maar vogels! Zo zijn er niet alleen vogels, maar is er ook een halfapen verblijf waar je zelf tussen de groep ringstaartmaki’s en rode vari’s kunt wandelen! Op het eiland Nuboso zie je dwergaapjes en bijzondere vogels in een mini Zuid-Amerikaans nevelwoud. Of ontdek de rode panda’s in de Oosterse tuin! Tenslotte beleef je urenlang speelplezier in de reusachtige speeltuin.

Meet & Greet met de kiwi

Heb jij Tuatahi al ontmoet? Dagelijks om 17:00 uur is er een kiwi praatje in Avifauna. De verzorger onderzoekt dan de gezondheid van de bijzondere loopvogel en beantwoordt al jouw vragen.