Maatregelen coronavirus Vogelpark Avifauna

Vogelpark Avifauna volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus. Tickets met korting bestel je via de ANWB. Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 24 uur van tevoren. Wij raden af om tickets te bestellen op dezelfde dag als de gewenste bezoekdatum, de beschikbaarheid kan namelijk erg hard gaan.

Vogelpark Avifauna

€ 4,50 korting

Ontdek een wereld van vogels bij Vogelpark Avifauna.

Wandel door de verschillende werelddelen en laat je verrassen door al het moois dat er te zien is. Ontdek de meest kleurrijke vogels op je reis door Avifauna, maar ook rode panda’s, halfapen en dwergaapjes kun je bewonderen!

Kijk je ogen uit bij de vogeldemonstratie. Hier zie je de vogels in actie. Je ziet ze jagen zoals ze in de natuur gewend zijn en vliegen ze zo langs je heen. Ondertussen vertelt de verzorger je de leukste weetjes vertelt over de vogels. In de speeltuin zal geen kind zich vervelen met de superglijtoren en alle leuke attracties.

Let op: het is momenteel niet mogelijk om de lori’s te voeren en ook zijn er geen voederpraatjes.

Aanvullende ticketinformatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 24 uur van tevoren. Wij raden af om tickets te bestellen op dezelfde dag als de gewenste bezoekdatum, de beschikbaarheid kan namelijk erg hard gaan.
  • Je kunt tot maximaal anderhalf uur na je gekozen tijdstip naar binnen. Vervolgens kun je tot sluitingstijd in het park blijven.
  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang, maar dienen wel een 0 euro ticket aan te schaffen.

Coronamaatregelen Vogelpark Avifauna

Geopend vanaf: 30 mei 2020
Sanitaire voorzieningen: Geopend
Horeca: Geopend
Overige maatregelen: https://www.avifauna.nl/parkreglement

ANWB heeft met zorg deze site samengesteld. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Daarom raden wij je aan om de website van het uitje te raadplegen voor de meest actuele informatie.

Even een paar dagen ertussenuit?

Combineer jouw bezoek aan Vogelpark Avifauna met een paar dagen kamperen in de buurt! We hebben de leukste campings in de buurt van Alphen aan den Rijn voor je geselecteerd.
Bekijk het ANWB Camping aanbod.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkel.