Vogelpark Avifauna

€ 5,50 korting

Ontdek een wereld van vogels bij Vogelpark Avifauna.

Vogelpark Avifauna

Wandel door de verschillende werelddelen en laat je verrassen door al het moois dat er te zien is. Ontdek de meest kleurrijke vogels op je reis door Vogelpark Avifauna, maar ook rode panda’s, halfapen en dwergaapjes kun je bewonderen! Kijk je ogen uit bij de vogeldemonstratie. Hier zie je de vogels in actie. Je ziet ze jagen zoals ze in de natuur gewend zijn en ze vliegen hier zo langs je heen. Ondertussen vertelt de verzorger je de leukste weetjes over de vogels. In de speeltuin zal geen kind zich vervelen met de superglijtoren en alle leuke attracties.

Aanvullende ticketinformatie 

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je tickets enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.
  • Omboeken op een zelf gewenst moment is altijd mogelijk, zowel met coronaklachten als met niet gerelateerde coronaklachten.
  • Het park is goed begaanbaar voor rolstoelgebruikers. Klik hier voor meer informatie over de mindervalidenvoorzieningen.
  • Huisdieren zijn niet toegestaan.
  • Vogelpark Avifauna beschikt over een eigen parkeerterrein. Hier kan je gratis parkeren.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar Vogelpark Avifauna te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.