Verkiezing Leukste uitje van Nederland 2020

Voor het tiende jaar organiseert het Land van ANWB de verkiezing voor het Leukste uitje van Nederland en het leukste uitje van de provincie. Dé publieksprijs namens 4 miljoen ANWB leden!

Voor de derde keer op rij loopt ook het Leukste uitje over de grens mee in onze verkiezing. Voor deze laatste categorie dingen uitjes mee naar deze prijs die in een straal van 750 km vanaf Utrecht liggen.

Stemmen, stemmen, stemmen
Ook dit jaar starten we direct met de stemronde waarbij leden heel gemakkelijk via een (mobiele) site in enkele eenvoudige stappen een stem uit kunnen brengen op hun favoriete uitje, zowel landelijk, provinciaal als over de grens. Deze stemronde loopt van 22 juli tot en met 3 november. ANWB leden waarderen de uitjes, als gewoonlijk, op een vijftal criteria: aanbod, faciliteiten, personeel, prijs-kwaliteitverhouding en sfeer.

Communicatie
De eigen achterban is natuurlijk de belangrijkste ambassadeur om stemmen te verkrijgen.
Je kunt hierbij gebruik maken van onze nominatie logo’s:

> Download hier de logo's

Via de aankondigingsmail van de verkiezing heb je een eigen URL ontvangen, deze kun je gebruiken in de eigen communicatie. Wanneer er op deze URL geklikt wordt, komen stemmers direct op jouw uitje in de stemomgeving waar zij hun stem kunnen uitbrengen. De algemene stemlink is www.anwbleuksteuitje.nl