Coronamaatregelen Veluwsche Stoomtrein Maatschappij

Veluwsche Stoomtrein Maatschappij volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

Veluwsche Stoomtrein Maatschappij

Beleef een schitterende rit met een stoomtrein over de 100 jaar oude Koningslijn.
Land van ANWB BRONS

Reizen met de VSM is stappen in een andere wereld! De reis met de stoomtrein brengt je over de meer dan honderd jaar oude Koningslijn (Apeldoorn - Eerbeek). Op de terugreis kun je drie kwartier lang een gratis bezoek brengen aan het Museumstoomdepot in Beekbergen.

Het station Beekbergen vormt het hart van dit levende spoorwegmuseum. Hier bevindt zich het Museumstoomdepot met een omvangrijke collectie materieel. Maar ook vind je hier de grote werkplaats, een prachtig oud stationsgebouw met authentiek stationskantoor, een grote draaischijf voor het draaien van de locomotieven, een rijdende kolenkraan, waterkolommen, armseinen, handbediende overwegen en nog veel meer.

Hier waant u zich voor even terug in de tijd dat de stoomtrein nog een gewone verschijning was. Alles is veranderd, maar de stoomtrein op de Koningslijn is gebleven!

Tot € 30,- extra korting bij Landal GreenParks

Geniet van een vakantie in eigen land bij Landal GreenParks! Als ANWB-lid ontvang je tot € 30,- extra korting op de actuele huurprijzen. Verder ontvang je ook een wandel- en fietskaart, wandel- en fietsroutes en een rugzakje met lekkers. 
Verblijf bij de leukste Landal GreenParks in de buurt van Veluwsche Stoomtrein Maatschappij: