Maatregelen coronavirus 't Veluws Zandsculpturenfestijn

't Veluws Zandsculpturenfestijn volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus. Tickets met korting bestel je via de ANWB. Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je tickets enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.

Veluws Zandsculpturenfestijn

Tot € 1,50 korting

't Veluws Zandsculpturenfestijn is nog tot 31 oktober te zien!
Land van ANWB ZILVER

't Veluws Zandsculpturenfestijn in Garderen is het grootste zandsculpturenevenement van Nederland. Vergaap je zowel buiten als in het overdekte gedeelte, aan de indrukwekkende zandcreaties. 

75 jaar bevrijding

Vijfenzeventig jaar geleden kwam er een einde aan de Tweede Wereldoorlog in Nederland. Reden voor 't Veluws Zandsculpturenfestijn om in 2020 de vrijheid te vieren met als thema '75 jaar bevrijding'. Beleef zowel de oorlog als de bevrijding met de levensechte zandsculpturen. Sta tussen de bevrijders op het strand in Normandië, neem een kijkje in de concentratiekampen en loop door het achterhuis van Anne Frank.

Aanvullende ticketinformatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je tickets enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.
  • Het festijn is rolstoeltoegankelijk en voor een groot deel overdekt.
  • Kinderen tot en met 5 jaar ontvangen gratis entree, zij hebben geen ticket nodig.
  • Je hebt tot één uur de tijd om je bij de kassa te melden. Het uur gaat in vanaf het gekozen tijdslot. Wij vragen je vriendelijk om je daar aan te houden, om zo onnodige drukte bij de kassa te voorkomen.
  • Het ticket is vanaf binnenkomst 3 uur geldig, na 3 uur word je verzocht om het terrein te verlaten. Gemiddeld duurt een bezoek aan de zandsculpturen 2 a 2,5 uur.
  • Mocht je een ticket hebben voor het tijdslot van 15.00 uur of later, dan is je ticket geldig tot 18.00 uur (sluitingstijd).

Coronamaatregelen 't Veluws Zandsculpturenfestijn

Sanitaire voorzieningen: Geopend
Horeca: Geopend
Overige maatregelen:  https://zandsculpturen.nl/veelgestelde-vragen/

ANWB heeft met zorg deze site samengesteld. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Daarom raden wij je aan om de website van het uitje te raadplegen voor de meest actuele informatie.

Tot € 30,- extra korting bij Landal GreenParks

Geniet van een vakantie in eigen land bij Landal GreenParks! Als ANWB-lid ontvang je tot € 30,- extra korting op de actuele huurprijzen. Verder ontvang je ook een wandel- en fietskaart, wandel- en fietsroutes en een rugzakje met lekkers. 
Verblijf bij de leukste Landal GreenParks in de buurt van 't Veluws Zandsculpturenfestijn:

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkel.
't Veluws Zandsculpturenfestijn is op zondag gesloten.