Let op: tickets PIT Veiligheidsmuseum pas geldig na reservering

Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. In verband met beperkte beschikbaarheid kan het voorkomen dat een bezoek op het door jouw gewenste moment niet mogelijk is. We adviseren je de actuele beschikbaarheid op de website van het uitje te controleren en hopen op je begrip voor de situatie. Meer informatie en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket. PIT Veiligheidsmuseum volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

Veiligheidsmuseum PIT

€ 3,- korting

Beleef de wereld van de politie, brandweer en ambulance!

PIT Veiligheidsmuseum

PIT is het nationaal veiligheidsmuseum van Nederland, vernoemd naar het blauwe zwaailicht van de politie, brandweer en ambulance. Ontdek de wereld van de politie, brandweer en ambulance aan de hand van een historische collectie en interactieve games. Het museum is leuk voor jong en oud! Het museum neemt je mee op een tour door de geschiedenis van veiligheid en hulpverlening. Beginnend bij het verleden, via heden en eindigend met de toekomst, krijg je een volledig beeld van de manier waarop veiligheid geregeld wordt in Nederland. Je ontdekt hier wat hulpdiensten doen voor onze veiligheid, maar ook wat je zelf kunt doen om bij te dragen aan een veilige samenleving.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Je dient vervolgens een reservering te maken bij PIT Veiligheidsmuseum voor een specifieke datum en tijd. Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering maakt. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, maar dit moet je wel aangeven tijdens het plaatsen van de reservering op de website van PIT Veiligheidsmuseum.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.

Coronamaatregelen PIT Veiligheidsmuseum

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.
Er geldt een maximum van vijf tickets per bestelling.