Vechtdal Fietsvierdaagse 2020 is geannuleerd

De Vechtdal Fietsvierdaagse, die van 1 t/m 4 september 2020 zou plaatsvinden, is vanwege het coronavirus geannuleerd. Leden die tickets hebben gekocht voor de Vechtdal Fietsvierdaagse, ontvangen binnenkort meer informatie per mail. Antwoord op al jouw vragen over ANWB Tickets en het coronavirus, vind je als je klikt op de link 'Beleid ANWB Tickets omtrent coronavirus' (op deze pagina rechtsonder in het blokje 'heb je een vraag?')

Vechtdal Fietsvierdaagse

Fiets door het bos, de heide en rivierduinen, langs oude molens, kastelen en tal van andere bezienswaardigheden tijdens de Vechtdal Fietsvierdaagse.

Vier een minivakantie in eigen land tijdens de Vechtdal Fietsvierdaagse. De mix van mooie routes, schitterende natuur, een vleugje cultuur en gezellige rustpunten maken dit fietsevenement met routes van 40 en 60 kilometer ieder jaar weer tot een succes. Uniek is dat de startpunten elke dag verschillen, soms kan je zelfs kiezen uit twee startlocaties.

Deelnamebewijs

Je koopt een deelnamebewijs voor vier dagen, maar je mag zelf beslissen hoeveel dagen je daadwerkelijk meefietst.
Er kan elke dag gestart worden tussen 08:30 en 11:30 uur. Om 17:00 uur sluit de laatste stempelpost. Elke dag wordt er vanuit een andere plaats gestart. Op dag twee en drie zijn er twee startplaatsen.

Bezienswaardigheden

Aan de start van elke fietsdag worden de fietsroutes voor die dag uitgedeeld. Ook krijg je  informatie mee over de bezienswaardigheiden die je onderweg tegenkomt. Deze maken de fietstocht nóg leuker!