UP Events Amsterdam

Een overzicht van de leukste uitjes van UP Events.

Op zoek naar een leuke locatie om te lasergamen in Amsterdam? Wil je leren boogschieten? Heb je zin in een potje bubbelvoetbal of Archery Tag? En weet jij te ontsnappen uit de spannende Escape Room? De verschillende activiteiten van UP Events staan garant voor een leuk dagje uit in Amsterdam.

Hieronder vind je een overzicht van de verschillende activiteiten van UP Events. Kies jouw activiteit uit en bestel via de ANWB tickets met korting!

Lasergamen

Bij UP Events kun je outdoor lasergamen (ook wel Lasertag genoemd) in een arena van ruim 900 m2. Door de laserguns en de verschillende obstakels voelt het net alsof je in een computerspel bent beland.

Kom Lasergamen bij UP Events

Escape Room

Los de verschillende raadsels en puzzels op, ontdek de clues en werk goed met elkaar samen. Lukt het jullie om binnen 60 minuten te ontsnappen uit de ruimte? UP Events heeft vier escape rooms voor volwassenen en drie speciaal voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar. 

Bezoek een Escape Room

Archery Tag

Archery Tag is een combinatie van boogschieten en trefbal. Met speciale bogen, pijlen met een stompe punt van schuim en rubber en een gezichtsmasker ter bescherming, probeer je deelnemers uit het andere team te raken. Het spel wordt in de buitenlucht gespeeld en is afgelopen wanneer alle spelers van één team geëlimineerd zijn.

Speel Archery Tag bij UP Events

Bubbelvoetbal

Ga de strijd met elkaar aan met een potje voetbal terwijl ieder van jullie gehuld is in een enorme plastic bal. Bounce, stuiter en bots erop los tijdens bubbelvoetbal! Dit uitje staat garant voor een hele hoop lol.

Meer info over Bubbelvoetbal

Boogschieten

Schuilt er een Robin Hood in jou?
Na een korte uitleg van de instructeurs, met aandacht voor de veiligheid en materialen, ga je gelijk zelf aan de slag met boogschieten. Probeer met de juiste schiethouding en het aanspannen van de pees de pijlen in de roos te schieten.

Boogschieten bij UP Events