Een dagje uit in Zuid-Holland

In Zuid-Holland is er voor iedereen genoeg te zien en te doen. Ontdek mooie natuurgebieden, maar ook actieve uitjes, dierenparken en musea. 

Hieronder vind je een overzicht met verschillende uitjes in Zuid-Holland. Veel van deze uitjes zijn met voordeel te bestellen bij het Land van ANWB. Wat ga jij doen in Zuid-Holland?

SnowWorld Zoetermeer

Het wintersportgevoel in eigen land, dat ervaar je bij SnowWorld Zoetermeer. Hier vind je brede pistes, professionele skiliften en altijd kraakverse sneeuw. 365 dagen per jaar gegarandeerd wintersportplezier!

Kom naar SnowWorld Zoetermeer

Diergaarde Blijdorp

Kom oog in oog te staan met wilde dieren in Safaripark Beekse Bergen. Bewonder de uitgestrekte vlaktes te voet, kies voor avontuur met je eigen auto, stap in de safaribus voor een leerzame reis of ontspan tijdens een prachtige boottocht.

Bezoek Safaripark Beekse Bergen  

Madurodam

Waar is het kleine Nederland groot in? Dát ontdek je in Madurodam, een stad vol miniaturen, doe-dingen en attracties. Voor grote kinderen is er 'speeltuin de Waddenzee'. De allerkleinsten kunnen terecht in de 'Nijntje-speeltuin'. Ook binnen is er veel te doen en te beleven!

Ga naar Madurodam

CORPUS

Als je alles wilt weten over het menselijk lichaam, maak dan de reis door CORPUS. Ons lichaam is de basis van alles, maar hoe werkt dit ingenieuze CORPUS eigenlijk? Maak in het 5D harttheater een duizelingwekkende reis als rood bloedlichaampje en ontdek in de hersenshow de spectaculaire werking van het menselijk brein.

Bezoek CORPUS