Een dagje uit in Zeeland

Ontdek de leukste uitjes in Zeeland, de provincie waar land en water elkaar ontmoeten. Zeeland is rijk aan kilometers strand en prachtige duinen, maar ook zeker aan een mooie eigen cultuur!  Er is voor jong en oud genoeg te ontdekken in Zeeland. 

Hieronder vind je een overzicht met verschillende uitjes in Zeeland. Veel van deze uitjes zijn met voordeel te bestellen bij het Land van ANWB. Tot gauw in Zeeland!

Skidôme Terneuzen

Skiën en snowboarden op twee pistes met maar liefst 365 dagen per jaar kraakverse sneeuw! Skidôme Terneuzen is dé locatie om je voor te bereiden op de wintersport, er kennis mee te maken of om het perfecte uitje met vrienden te organiseren.

Ga naar Skidôme Terneuzen

Deltapark Neeltje Jans

Bij Deltapark Neeltje Jans zie je alles over de Deltawerken, de watersnoodramp van 1953, zeedieren en het onderwaterleven van de Oosterschelde en Noordzee. Exposities, films en de bezichtiging van de dam geven je een indruk van de enorme kracht van het water.

Ga naar Deltapark Neeltje Jans

Zeeuws maritiem MuZEEum

In het muZEEum kun je het maritieme heden en verleden van Zeeland zien, horen, ontdekken en ervaren. Je treedt letterlijk in de voetsporen van roemruchte zeehelden als Michiel de Ruyter. Precies op deze plek werd historie gemaakt. Hier hoor je de verhalen over rijkdom en avontuur, over verlies en gevaar. Ook voor kinderen is er van alles te ontdekken door middel van spelletjes en speurtochten.

Bezoek Zeeuws maritiem MuZEEum

3-daags Vorstelijk genieten in Zeeland

Geniet in Zeeland van de rust, de ruimte en heerlijke culinaire gerechten. De gezellige vissersdorpen zijn ook zeker een bezoek waard. Neem de tijd om er uit te waaien, cultuur te snuiven én te genieten van de culinaire hoogstandjes die voor je worden bereid.

Ga 3-daags Vorstelijk genieten in Zeeland