Uitjes in wintersferen

Bij het Land van ANWB bestel je tickets voor de leukste uitjes in wintersferen

De winter is voor veel mensen een van de gezelligste periodes van het jaar. En met deze leuke uitjes kom je zeker in de wintersferen.

De leukste uitjes in wintersferen met ledenvoordeel

Madurodam

Zo zag je Madurodam nog nooit! Tijdens de Winterweken is het hele park sfeervol verlicht met duizenden lichtjes. Meer dan 65.000 schitterende lichtjes, heerlijke lekkernijen én winterse tafereeltjes zorgen voor een gezellige en winterse sfeer in het park. De Winterweken in Madurodam zijn van 6 december tot en met 5 januari.

Bestel kaartjes met korting tot 3,-

Het Amsterdamse Winterparadijs

Van 21 december tot en met 5 januari wordt de RAI Amsterdam omgetoverd tot de plek voor jouw ultieme winterbeleving. Zowel overdag als 's avonds is er genoeg te beleven.

Bestel kaartjes met 2,50 korting

Nederlands IJsbeelden Festival

Van 14 december tot en met 1 maart strijk de adembenemende wereld van sneeuw en ijs neer in Zwolle tijdens dit ijsfestival, dat mooier en grootser wordt dan ooit.

Bestel kaartjes met korting tot 4,50

Winter Efteling

Kom tijdens de winter naar de Efteling en geniet van je favoriete sprookjes, betoverende attracties en winters entertainment. Schaats een rondje over de ijsbaan, dans mee tijdens het Winterfeest van de Sneeuwprinses en de Vuurprins en laat je verwonderen in de meest betoverende attracties. Of strijk samen neer bij de Vreugdevuren om heerlijk op te warmen, terwijl je luistert naar de mooiste liederen en smult van winterse lekkernijen.

Bestel tickets korting tot 8,-

DierenPark Amersfoort

Van 21 december tot en met 5 januari is DierenPark Amersfoort omgetoverd tot een sfeervol winterpark met duizenden lichtjes en een sleebaan! Elke dag is er een gratis rondleiding langs de dieren, waarbij de gids winterse weetjes vertelt.

Bestel tickets met 2,- korting

Kerstfair Huis Doorn

Bezoek van 12 t/m 15 december de Kerstfair Huis Doorn en kom alvast in de kerststemming. Een charmant lifestyle event met ruim 100 specialisten, trendsetters, vakmensen en smaakmakers. Breng je huis binnen én buiten nog meer in Kerstsfeer, bewonder verschillende manieren om je tafel feestelijk te dekken of doe inspiratie op voor heerlijke gerechten.

Bestel kaartjes met 2,50 korting

Ook leuk en in wintersferen: