Uit met Jonker - Dagtocht kerstmarkt

€ 10,- korting

Reis mee met Uit met Jonker naar de sfeervolle kerstmarkt in Düsseldorf, Münster of Oberhausen.

Een dagje uit naar de sfeervolle kerstmarkt van Düsseldorf, Münster of Oberhausen

Nog even en het is weer kerst. Reis mee naar één van de sfeervolle kerstmarkten in Düsseldorf, Münster of Oberhausen. Er zijn genoeg kraampjes te bewonderen, vol met kerstcadeau's. Geniet van de gezelligheid, de glühwein en lekkere hapjes. 

Luxe busvervoer van alle gemakken voorzien

Uit met Jonker neemt je mee naar de kerstmarkt en weer terug. Je kiest zelf de kerstmarkt (Düsseldorf, Münster of Oberhausen), de datum en de opstapplaats. De ervaren chauffeur brengt je in een luxe touringcar veilig naar de kerstmarkt. Tijdens de reis geniet je van de comfortabele stoelen en maak je gebruik van gratis wifi.   

Busvervoer en opstapplaatsen

Uit met Jonker neemt je mee naar de kerstmarkt in Düsseldorf, Münster of Oberhausen en weer terug. Vanaf diverse opstapplaatsen brengt de ervaren chauffeur je in een luxe touringcar veilig naar één van de kerstmarkten.   

Vanaf verschillende opstaplocaties in Nederland pikt Uit met Jonker je op. Jij kiest zelf bij het maken van de reservering vanaf welke locatie je opstapt. De opstaplocaties bevinden zich in en rondom verschillende steden. Let op: opstaplocaties verschillen per dag en per kerstmarkt.

Kijk hier voor de opstapplaatsen naar de kerstmarkt in Düsseldorf.

Kijk hier voor de opstapplaatsen naar de kerstmarkt in Oberhausen.

Kijk hier voor de opstapplaatsen naar de kerstmarkt in Münster.  

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Uit met Jonker voor de gewenste datum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan. Let op: je dient per persoon (per ticket) een aparte reservering te maken.

Aanvullende ticketinformatie 

  • Kijk vooraf op de reserveerpagina van Uit met Jonker of er nog voldoende plekken beschikbaar zijn voor de gewenste kerstmarkt, datum en opstapplaats.
  • Kinderen t/m 2 jaar mogen gratis mee . Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen of voor te reserveren. Bij gebrek aan plaats in de bus moeten zij op schoot.
  • Zorg ervoor dat je minimaal een kwartier voor vertrek aanwezig bent.
  • Je kunt de reserveringsbevestiging van Uit met Jonker op de gekozen datum laten controleren vanaf je telefoon/tablet of neem deze geprint mee. Het ANWB Ticket hoef je niet mee te nemen. 
  • Het nuttigen van meegenomen etenswaren is toegestaan in de touringcar. Ook kun je in de touringcar tegen betaling drinken en eten verkrijgen.
  • De touringcar is mindervalide vriendelijk. Helaas beschikt de touringcar niet over een rolstoellift. De persoon dient zelfstandig of met begeleiding in de touringcar te kunnen gaan. 

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.