advertentie

TuinIdee

Den Bosch
 
(3 beoordelingen)
TuinIdee  3,3333333333333353


Vlak voor de start van een nieuw tuinseizoen ontdek je in de Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch de allernieuwste trends, ontwikkelingen en noviteiten op tuingebied.

Van 16 tot en met 19 februari 2017 vindt de 25e editie van TuinIdee plaats. Het grootste tuinevent van Nederland belooft zeer feestelijk te worden met de schitterende inspiratie- en trendtuinen, bijzondere activiteiten en presentaties van bekende tuinmannen zoals Rob Verlinden, (boer) Tom Groot en Jurgen Smit. In totaal zijn er zo’n 250 exposanten met nieuwe collecties, fraaie tuindecoraties en bijzondere planten.

Nieuw
Nieuw dit jaar is TuinIdee Outdoor, met alles voor buitenleven, natuur en recreatie, en de Klimaatbestendige tuin met onder andere aandacht voor watermanagement en duurzaamheid. Daarnaast is er volop inspiratie voor iedereen met én zonder groene vingers. Het begint al bij de entreehal met een heus ‘Tuinencarnaval’: een bonte parade van kleurrijke bloemen en planten.

Er is ook tijd voor bewustwording in de spectaculaire Klimaatkamers waar je aan den lijve de gevolgen van de klimaatverandering ondervindt, zoals hete droge zomers of heftige hoosbuien... TuinIdee is natuurlijk ook de plek voor liefhebbers van gezonde lekkernijen uit eigen (moes)tuin, demonstraties en proeverijen. Hou je van luxe en wellness? Breng dan een bezoekje aan TuinIdee Exclusief.

Tuinen, tuinen en tuinen
Op TuinIdee liggen volop voorbeeldtuinen. Ze zijn ontworpen door Studio LANDLAB en onder meer geïnspireerd op de vier jaargetijden. Zo kun je genieten van een frisse lentetuin, een zinderende zomertuin, een heerlijke herfsttuin en een witte wintertuin. Ben je benieuwd hoe de trendtuinen van 2017 er uitzien? Bekijk dan de energieke, de geëmancipeerde en de harmonieuze tuin.

Ook diverse hoveniersbedrijven leggen een eigen showtuin aan. Wil je advies van kwekers, de plantendokter of tuinontwerpers? Breng dan een bezoekje aan het Tuinatelier waar je bovendien een gratis tuinschets kunt laten maken.

Tuintheater
In het Tuintheater presenteert Jurgen Smit elke dag een gevarieerd programma met demonstraties en presentaties van groenspecialisten als Rob Verlinden en Ivo Putman (Robs Grote Tuinverbouwing), boer Tom Groot (Eigen Huis en Tuin) en (moes)tuinbloggers.


Kenmerken van TuinIdee
Jongeren (15 - 21), Senioren, Groep volwassenen, Winkelen
TuinIdeeJongeren (15 - 21)SeniorenGroep volwassenenWinkelen

Klantenbeoordeling TuinIdee

 
(3 beoordelingen)

Geef je beoordeling

Sfeer

Prijs/kwaliteitverhouding

Personeel

Faciliteiten

Aanbod

- optioneelBeoordeling plaatsen
Annuleren
Filter beoordelingen op:
Alleen
|
Stel
|
Gezin
|
Groep
|
Toon alle beoordelingenHanshak, 2 maart 2017 Stel
Tuinidee; inspiratiebron

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Al slenterend liepen wij heel gestructureerd over Tuinidee. We waren vroeg gekomen om de echte drukte te ontlopen. Ons doel was om ideetjes op te doen om onze tuin nog gezelliger en/ of functioneler te maken. We zagen een mooie steen al bij de ingang. Ook fraaie beplanting. Natuurlijk koop je ook het een en ander, in ons geval aardbeienplanten en een kuipplantje. Bij de stand van Vos Capelle even stil gestaan bij de (gras-)maairobot. Wat een mooi bedrijf met uitstekende reputatie. Het is voor ons een leuk dagje geworden.

Isabel-la, 27 februari 2017 Gezin
Weinig groen

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Een druk bezochte plaats waar je letterlijk van alles tegen komt. Van een aangelegde tuin tot aan koffiezetapparaten, warmtekussen, zalm en salami..Iedereen probeert iets te verkopen. Persoonlijk vond ik de beurs te weinig gericht op buitentuinen en de mogelijkheden. Ik had meer inspiratie en groen verwacht. De meer luxere trend van jacuzzi en zwembaden was er volop. Voor mij meer groen graag...

mlej, 25 februari 2015
Geen ANWB korting: goedkoper te bestellen via Tuinidee zelf!

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Zelfde actie in de voorverkoop via tuinidee.nl alleen dan met 0,50 transactiekosten ipv 1,50 transactiekosten bij ANWB. Van de zogenaamde ANWB korting is dus geen sprake!


online - €12,50 kassa - €16,50http://www.tuinidee.nl/

Prijzen en tickets

Er zijn momenteel geen tickets met ledenvoordeel verkrijgbaar. Kijk hier voor actuele prijzen.

Praktisch

  Adres

 • Diezekade 5222 AKDen Bosch Beurslocatie: Brabanthallen
  Diezekade
  5222 AK Den Bosch
  Plan uw route

  Contact

  Bel 073 - 629 3939
  Stuur een e-mail
  Ga naar de website
  Kijk op de website voor actuele openingstijden.

  Openingstijden

  Kijk op de website voor actuele openingstijden. Van 16 tot en met 19 februari

  Geopend

  Van 16 tot en met 19 februari

  Parkeren

  Betaald

Suggesties


Geen foto

Biologische Boerenmarkt Utrecht

Utrecht
(0 beoordelingen)
Een gezellige markt met 18 kramen die elke vrijdag van de maand plaatsvind.
Geen foto

Biologische markt Tilburg

Tilburg
(0 beoordelingen)
Een gezellige markt met 9 kramen (bij de gewone markt) die elke zaterdagdag van de maand plaatsvind.
Geen foto

Duurzame Weekmarkt Eindhoven

Eindhoven
(0 beoordelingen)
Een gezellige markt met 7 kramen die elke vzaterdag van de maand plaatsvind.
Geen foto

Vestingstad Ravenstein

Ravenstein
(1 beoordeling)
Bezoek vestingstad Ravenstein aan de Maas.