Maatregelen coronavirus Tuinen van Appeltern

Tuinen van Appeltern volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

Tuinen van Appeltern

De Tuinen van Appeltern is het grootste tuininspiratiepark van Nederland!

Tuinen van Appeltern

Op zoek naar interessante informatie over alles wat met tuinen te maken heeft? Bij de Tuinen van Appeltern vind je alles over tuinieren, tuinaanleg, tuintrends en nog veel meer! De Tuinen van Appeltern is hét inspiratiepark voor iedereen die zich wil laten inspireren en informeren.

Geschiedenis
De Tuinen van Appeltern zijn voortgekomen uit het hoveniersbedrijf dat Ben van Ooijen in de jaren '80 is begonnen. Hij legde kleine modeltuinen aan die uitgegroeid zijn tot de inspiratietuinen.

Natuurlijk spelen en ontdekken

Op het ontdekkingseiland van Tuinen van Appeltern kunnen kinderen klimmen, graven, zand scheppen, van keien springen en over boomstammen lopen. Dwaal door het Bamboedoolhof, ontdek de vele speelhuisjes en speel tikkertje in de wilgentunnels.
Met natuurlijke elementen zijn vele klim-, klauter- en balanceer elementen gecreeërd. Natuurlijk spelen is een gevoelskwestie, zo ook in Appeltern!

Coronamaatregelen Tuinen van Appeltern

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.