Dagje uit met tours en tickets

De leukste uitjes van Tours & Tickets vind je bij ANWB Eropuit.

Met ruim 35 jaar ervaring is Tours & Tickets een betrouwbare touroperator waarmee ANWB Eropuit graag samenwerkt voor uitjes. Van rondvaarten door Volendam, Marken en Amsterdam tot aan de meest bizarre wereldrecords bij Ripley's believe it or not, met Tours & Tickets beleef je iedere keer weer een bijzonder dagje uit.

Hieronder vind je een overzicht van de activiteiten die Tours en Tickets via ANWB Eropuit aanbiedt. 

Ripley's Belive It or Not 

Ontmoet de mensen die het Guinness Book of World Records gehaald hebben en hoor de verhalen achter de zeldzame kunststukken verzameld door wereldreiziger Robert Ripley! 

Meer info over Ripley's Believe it or not

Rondvaart Amsterdam

Bekijk Amsterdam eens vanaf het water! De grachtenpanden, gebouwen en kerken zijn nog fotogenieker en het is een relaxte manier om de bezienswaardigheden van de stad te bekijken. Zo neemt de rondvaart je over de Amstel mee langs de Magere Brug en het Anne Frank huis. 

Lekker varen door Amsterdam

BODY WORLDS

Tijdens deze tentoonstelling over het menselijk lichaam kom je erachter welke dingen ons gelukkig maken en welk effect dat heeft op onze gezondheid. 200 anatomische exemplaren van echte menselijke lichamen tonen de complexiteit, veerkracht en kwetsbaarheid van ons lijf.

Ga naar BODY WORLDS

Dagje Volendam en Marken

Een leuk, oud-Hollands uitje met de Volendam Marken Express. Ga op de foto in traditionele klederdracht, bezoek de ambachtelijke stroopwafelbakkerij Woltje's en vaar over de Gouwzee naar Marken en weer terug naar Volendam. 

Bezoek Volendam en Marken