Dagje uit met tours en tickets

De leukste uitjes van Tours & Tickets vind je bij het Land van ANWB.

Met ruim 35 jaar ervaring is Tours & Tickets een betrouwbare touroperator waarmee het Land van ANWB graag samenwerkt. Van rondvaarten door Volendam, Marken en Amsterdam tot aan een kijkje achter de schermen bij Schiphol, met Tours & Tickets beleef je een bijzonder dagje uit.

Hieronder vind je een overzicht van de activiteiten die Tours en Tickets via het Land van ANWB aanbiedt. 

Schiphol Experience 

Altijd al eens achter de schermen willen kijken bij Schiphol? Met de tour van Schiphol Experience kom je op plekken waar je normaal gesproken niet zou komen, zoals bij de brandweer, sneeuwvloot en de grote hangars. Rijd mee met de tour en zie hoe alles in zijn werk gaat!

Meer info over Schiphol Experience

Rondvaart Amsterdam

Bekijk Amsterdam eens vanaf het water! De grachtenpanden, gebouwen en kerken zijn nog fotogenieker en het is een relaxte manier om de bezienswaardigheden van de stad te bekijken. Zo neemt de rondvaart je over de Amstel mee langs de Magere Brug en het Anne Frank huis. 

Lekker varen door Amsterdam

BODY WORLDS

Tijdens deze tentoonstelling over het menselijk lichaam kom je erachter welke dingen ons gelukkig maken en welk effect dat heeft op onze gezondheid. 200 anatomische exemplaren van echte menselijke lichamen tonen de complexiteit, veerkracht en kwetsbaarheid van ons lijf.

Ga naar BODY WORLDS

Dagje Volendam en Marken

Een leuk, oud-Hollands uitje met de Volendam Marken Express. Ga op de foto in traditionele klederdracht, bezoek de ambachtelijke stroopwafelbakkerij Woltje's en vaar over de Gouwzee naar Marken en weer terug naar Volendam. 

Bezoek Volendam en Marken