Theatervoorstellingen afgelast in verband met het coronavirus

Alle theaters hebben in verband met het coronavirus hun theatervoorstellingen voorlopig afgelast. Heb jij via de ANWB tickets gekocht voor één van deze theatervoorstellingen? Dan ontvang je binnenkort meer informatie van ons via de mail. Wij vragen iedereen dringend om ons niet te bellen, e-mailen of berichten via sociale media te sturen. Wanneer wij nieuwe informatie hebben, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt er vanuit gaan dat wij ons best doen om tot een geschikte oplossing te komen, samen met het betreffende theater/producent. Antwoord op al jouw vragen over ANWB Tickets en het coronavirus, vind je als je klikt op de link 'Beleid ANWB Tickets omtrent coronavirus' (op deze pagina rechtsonder in het blokje 'heb je een vraag?')

Tineke Schouten - Highlights

Tinekes beste typetjes, sketches, grappen en liedjes komen aan bod in de voorstelling Highlights.

De voorstelling Highlights toont de leukste hoogtepunten uit de 35 jarige carrière van Tineke Schouten. Een schatkist vol pruiken, accenten, absurde personages en pijnlijk herkenbare situaties wordt op het podium geopend. Verwacht Tinekes beste typetjes, sketches, grappen en liedjes, aangevuld met nieuw materiaal. 

Tineke Schouten toerde vorig jaar al door heel het land met haar voorstelling Highlights. Vanwege het succes van de voorstelling gaat ze ook dit seizoen onvermoeibaar door. 

De voorstelling duurt ongeveer 2 uur en 30 minuten (inclusief pauze).