TINA - De Tina Turner Musical

Tot 50% voordeel

Beleef een muzikale reis van de 60’s, naar de 70’s tot de 90’s met de ‘The Queen of Rock-‘n-Roll’. Simply the Best! Alleen te zien in het Beatrix Theater. Boek snel!

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor TINA - De Tina Turner Musical

TINA - De Tina Turner Musical is de eerste musical over haar leven, geproduceerd in samenwerking met Tina Turner zelf. Hoe een meisje uit Nutbush, Tennessee, uitgroeide tot de onbetwiste ‘Queen of Rock-‘n-Roll’ – dit is de musical van een doorzetter die zich niet aan de regels hield, maar ze zelf maakte. Dit is het enige echte rauwe levensverhaal verhaal van Tina Turner, de vrouw die alle vooroordelen over leeftijd, kleur en geslacht heeft getart. In TINA - De Tina Turner Musical hoor je natuurlijk ook al haar grote hits, zoals ‘Nutbush city limits’, ‘Private dancer’, ‘What’s love got to do with it’ en ‘The best’.

Tina Turner

Tina Turner is een van de bestverkopende artiesten ter wereld. Ze heeft 11 Grammy Awards gewonnen en haar live shows trokken miljoenen mensen. Ze verkocht meer concertkaarten dan welke andere soloartiest ook.

Musical Awards 2022

TINA - De Tina Turner Musical kreeg maar liefst 7 nominaties voor de Musical Awards 2022 en hoofdrolspeelster Nyassa Alberta won de award voor Beste Vrouwelijke Hoofdrol.

Waar en wanneer

Dit inspirerende verhaal is te zien in het Beatrix Theater Utrecht.

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor TINA - De Tina Turner Musical

Bestellen

Wij bieden tickets aan voor TINA - De Tina Turner Musical in samenwerking met ticketplatform Eventim. Als je op de button klikt om tickets te bestellen, word je doorgestuurd naar de bestelpagina van Eventim. Als ANWB lid bestel je jouw tickets voor TINA - De Tina Turner Musical met voordeel oplopend tot 50% per ticket. Mocht je tijdens het bestellen nog vragen hebben, dan willen we je vragen om contact op te nemen met de klantenservice van Eventim (0900-1353 (€ 0,60 p/m)).

Aanvullende informatie

  • Excl. servicekosten, deze worden nog verrekend per ticket.
  • De show duurt 2 uur en 45 minuten (inclusief pauze).
  • Rolstoelplaatsen zijn op basis van beschikbaarheid te reserveren via Eventim tel: 0900-1330.
  • Informatie over de bereikbaarheid en parkeren vind je hier.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.