Theatervoorstellingen afgelast ivm coronavirus

Alle theaters hebben in verband met het coronavirus hun theatervoorstellingen voorlopig afgelast. Heb jij via de ANWB tickets gekocht voor één van deze theatervoorstellingen? Dan ontvang je binnenkort meer informatie van ons via de mail. Wij vragen iedereen dringend om ons niet te bellen, e-mailen of berichten via sociale media te sturen. Wanneer wij nieuwe informatie hebben, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt er vanuit gaan dat wij ons best doen om tot een geschikte oplossing te komen, samen met het betreffende theater/producent. Antwoord op al jouw vragen over ANWB Tickets en het coronavirus, vind je als je klikt op de link 'Beleid ANWB Tickets omtrent coronavirus' (op deze pagina rechtsonder in het blokje 'heb je een vraag?')

TINA - De Tina Turner Musical

Gratis koffie/thee met appeltaart

De musical over het leven van 'The Queen of Rock' is nu te zien!

Beleid Stage Entertainment Nederland omtrent het coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft de Nederlandse regering op advies van het RIVM een schorsing van evenementen afgekondigd. In overeenstemming met deze verordening worden alle voorstellingen van Stage Entertainment Nederland (Anastasia, TINA - De Tina Turner Musical  en Lazarus) die gepland staan van 12 maart tot en met 31 mei tot nader order gecanceld.

Reeds aangeschafte tickets blijven automatisch geldig voor een nieuwe datum en kunnen kosteloos worden omgeboekt. Bezoekers worden dringend verzocht geen contact op te nemen met Stage Entertainment Nederland. Stage Entertainment Nederland en de ANWB nemen zo spoedig mogelijk contact op met alle bezoekers die voor de desbetreffende data tickets voor een van de voorstellingen hebben gekocht.

Voorstellingen die na 31 mei gepland staan, gaan vooralsnog door. Mochten er voor voorstellingen na 31 mei eveneens maatregelen getroffen worden door het RIVM, dan nemen wij hierover contact op met alle bezoekers die voor deze data tickets hebben gekocht.

Bekijk onze meest gestelde vragen voor alle vragen en antwoorden met betrekking tot het coronavirus via de volgende link: beleid ANWB Tickets omtrent coronavirus

Wij danken je voor jouw begrip.

TINA – De Tina Turner Musical

Het enige echte rauwe levensverhaal van ‘The Queen of Rock-’n-Roll’ is nu te zien in het Beatrix Theater Utrecht. De musical over de vrouw die alles overwon, die zich niet aan de regels hield, maar ze zelf maakte. Beleef het verhaal van de ongelofelijke Tina Turner en geniet van al haar megahits. Boek nu jouw plaatsen!

Koffie/thee met appeltaart

Bestel jouw tickets voor TINA - De Tina Turner Musical via de ANWB en ontvang een voucher voor een gratis kopje koffie of thee én een stukje appeltaart. Laat de voucher én je ticket zien in de pauze bij een van de barren in het Beatrix Theater in Utrecht. De voucher is geldig voor één gratis koffie/thee + appeltaart per persoon per ticket. 

De voorstelling duurt ongeveer 2 uur en 30 minuten (inclusief pauze).

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.