Let op: Coronatoegangsbewijs verplicht

Voor sommige uitjes heb je vanaf 25 september een coronatoegangsbewijs nodig. Ook bij uitjes waar een goede doorstroom mogelijk is, geldt deze maatregel in bijvoorbeeld de horecagelegenheden. Kijk naar de alinea “Coronamaatregelen” voor meer informatie over het coronatoegangsbewijs. Of kijk op de website van het uitje voor informatie.

TINA - De Tina Turner Musical

Tot € 15,- voordeel!

Dit inspirerende verhaal moet je horen, beleven en voelen!

Bedankt dat je lid bent

Het zijn de ANWB bedankweken en dat vieren we! Want omdat jij lid bent is deze spetterende musical nu voor onze leden te zien met voordeel oplopend tot € 15,- voor shows t/m 30 maart 2022.

Voordeel voor de bedankweken is als volgt ingedeeld: 

€10 voordeel Geldig voor de gehele kerstvakantie (25 dec t/m 9 januari) voor rang 2 en rang 3
€15 voordeel Shows op dinsdag, woensdag, donderdag & zondag-avond voor rang 1, rang 2 en rang 3 (m.u.v. de kerstvakantie)
€10 voordeel

Geldig voor shows op vrijdag, zaterdag, zondag-middag voor rang 2 en rang 3

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor TINA - De Tina Turner Musical 

TINA - De Tina Turner Musical is de eerste musical over haar leven, geproduceerd in samenwerking met Tina Turner zelf. Hoe een meisje uit Nutbush, Tennessee, uitgroeide tot de onbetwiste ‘Queen of Rock-‘n-Roll’ – dit is de musical van een doorzetter die zich niet aan de regels hield, maar ze zelf maakte. Dit is het enige echte rauwe levensverhaal verhaal van Tina Turner, de vrouw die alle vooroordelen over leeftijd, kleur en geslacht heeft getart.

Tina Turner

Tina Turner is een van de bestverkopende artiesten ter wereld. Ze heeft 11 Grammy Awards gewonnen en haar live shows trokken miljoenen mensen. Ze verkocht meer concertkaarten dan welke andere soloartiest ook.

In TINA - De Tina Turner Musical hoor je natuurlijk ook al haar grote hits, zoals ‘Nutbush city limits’, ‘Private dancer’, ‘What’s love got to do with it’ en ‘The best’.

Waar en wanneer

Dit inspirerende verhaal is te zien in het Beatrix Theater Utrecht.

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor TINA - De Tina Turner Musical

Bestellen

Wij bieden tickets aan voor TINA - De Tina Turner Musical in samenwerking met ticketplatform Eventim. Als je op de button klikt om tickets te bestellen, word je doorgestuurd naar de bestelpagina van Eventim. Als ANWB lid bestel je jouw tickets voor TINA met voordeel oplopend tot € 15,-. Mocht je tijdens het bestellen nog vragen hebben, dan willen we je vragen om contact op te nemen met de klantenservice van Eventim (0900-1353 (€ 0,60 p/m)).

Aanvullende informatie

  • De show duurt 2 uur en 45 minuten (inclusief pauze).
  • Rolstoelplaatsen zijn op basis van beschikbaarheid te reserveren via Eventim tel: 0900-1330.
  • Informatie over de bereikbaarheid en parkeren vind je hier.

Coronamaatregelen

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik hier voor de nieuwe maatregelen rondom het Coronatoegangsbewijs of kijk op de website van het uitje voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus: coronamaatregelen.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.