THIS IS HOLLAND

Tot € 2,50 korting

Vanuit Amsterdam presenteert THIS IS HOLLAND een unieke vliegervaring die je Nederland niet alleen laat zien, maar ook echt laat beleven.

Altijd al gedroomd om over Nederland te vliegen? Nu kan het!
Ervaar een unieke 5D Flight Experience over alle must-sees van Nederland. Vlieg als een vogel en laat je verrassen door de diversiteit, schoonheid en rijkdom van de Lage Landen.

Een adembenemende reis langs vele mooie plekken van ons land, waaronder de Zaanse Schans, de Veluwe en de Amsterdamse grachten. Met aanvullende effecten als wind, nevel en geuren, lijkt het echt alsof je door de lucht vliegt, dijken overstijgt en stormen trotseert.
Voel de wind door je haren terwijl je vlak over Nederlandse Werelderfgoederen vliegt.

Bekijk de grachten, polders, tulpenvelden, Deltawerken en andere mooie plekken van Nederland vanuit een nieuw perspectief. Leer hoe dit bijzondere land onder zeeniveau is ontstaan- en blijft bestaan.

Let op: deze tickets zijn niet te koop in de ANWB-winkel, alleen op de website.

Personen kleiner dan 102 cm, jonger dan 4 jaar en zwangere vrouwen mogen niet plaatsnemen in de Flight Experience. THIS IS HOLLAND is goed toegankelijk met een rolstoel of rollator. Een randvoorwaarde om de vlucht te kunnen ervaren, is dat je kunt plaatsnemen in de stoelen van de Flight Experience.