advertentie

THIS IS HOLLAND

Amsterdam
 
(6 beoordelingen)
THIS IS HOLLAND  456


Vanuit Amsterdam presenteert THIS IS HOLLAND een unieke vliegervaring die je Nederland niet alleen laat zien, maar ook echt laat beleven.

Let op 1: Tickets kunnen alleen online besteld worden en niet in de ANWB-winkel.

Let op 2: Tickets voor dezelfde dag, kunnen uiterlijk tot 10.00 uur 's ochtends gekocht worden.


Adembenemende filmbeelden bieden je een spectaculair perspectief vanuit de lucht en nieuwe inzichten in hoe Nederland is ontstaan. Door middel van verrassende special effect en een enorm bolvormig scherm, voelt het alsof je rakelings over de must-sees van de Lage Landen vliegt. En ook de tijd vliegt voorbij. Voor je het weet, sta je weer buiten met een onvergetelijke ervaring rijker. Zit je haar nog goed?


Voel de wind door je haren terwijl je vlak over Nederlandse Werelderfgoederen vliegt. Bekijk de grachten, polders, tulpenvelden, Deltawerken en andere mooie plekken van Nederland vanuit een nieuw perspectief.

Leer hoe dit bijzondere land onder zeeniveau is ontstaan- en blijft bestaan.


Bereikbaarheid

THIS IS HOLLAND is het ronde iconische gebouw tussen A'DAM Lookout en EYE Filmmuseum, gelegen tegenover het Centraal Station aan de overzijde van het IJ. Elke 4 minuten vertrekt vanaf Centraal Station een gratis pontje (richting Buiksloterweg) dat je naar de overzijde brengt. Sla na aankomst linksaf. Te voet ben je binnen twee minuten bij THIS IS HOLLAND.


Tip: In het weekend van 7 en 8 april kun je voordelig een compleet dagje naar Amsterdam! Ontdek hier de verschillende pakketten die we aanbieden met ledenvoordeel. Kenmerken van THIS IS HOLLAND
Gezin met kinderen (7 -14), Jongeren (15 - 21), Senioren, Groep kinderen, Groep volwassenen, Familie (jong en oud), Rolstoel vriendelijk, Educatief, Musea, Architectuur, Fotografie, Attractieparken
THIS IS HOLLANDGezin met kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)SeniorenGroep kinderenGroep volwassenenFamilie (jong en oud)Rolstoel vriendelijkEducatiefMuseaArchitectuurFotografieAttractieparken

Klantenbeoordeling THIS IS HOLLAND

 
(6 beoordelingen)

Geef je beoordeling

Sfeer

Prijs/kwaliteitverhouding

Personeel

Faciliteiten

Aanbod

- optioneel
Beoordeling plaatsen
Annuleren
Filter beoordelingen op:
Alleen
|
Stel
|
Gezin
|
Groep
|
Toon alle beoordelingenKeien, 18 januari 2018 Groep
Een leerzaam uitje dat ook nog gaaf is!

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Met mijn klas (groep 5/6) geweest. Het duurt allemaal niet heel lang, maar de herinnering zal nog lang nagalmen. De opbouw is leuk en pakkerd. De uiteindelijke vlucht is precies spannend genoeg, om ook nog al het moois te kunnen bewonderen. De kids hebben er veel van geleerd en vonden het allemaal heel erg gaaf.....eigenlijk wilden ze nog een keer - vliegen-.

Opa en Kleindochter, 13 november 2017 Gezin
Nederland ervaren als een vogel.

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Ook voor Nederlanders toch nog leerzaam. Behalve de hoofdatractie is de informatie over Nederland beperkt, had daar meer van verwacht, maar als geheel een bijzondere en spannende ervaring. Kregen het gevoel hoe een vogel Nederland ziet.

VincentVW, 3 november 2017 Stel
Niet bedoeld voor Nederlanders

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Weer is Amsterdam een attractie rijker voor alleen buitenlandse toeristen. Technisch is de attractie hoogstaand: hoewel er wat technische beperkingen zijn krijg je af en toe wel 'wow' gevoel. Echter, inhoudelijk stelt het niets voor. De twee voorfilms vatten Nederland (op een zeer beperkte manier) samen. De hoofdvoorstelling is buiten de techniek om inhoudsloos waardoor je na een half uurtje/drie kwartier weer buiten staat met een teleurgesteld gevoel, en een lege portemonnee.

Dannyl, 3 november 2017 Stel
Super gaaf

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Hele leuke attractie, jammer dat het alleen in het engels is. Het is weer eens wat anders. Echt de moeite waard. Omdat je niet weet wat er gebeurd is het even spannend, maar als je eenmaal in de film zit en kan genieten, dan is het een hele gave ervaring.

bogertvdd, 23 oktober 2017 Gezin
In een woord Fantastisch

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Met twee kleinkinderen naar This is Holland geweest. Geweldige ervaring .Je wordt er vriendelijk rondgeleid door zeer behulpzame jonge mensen. Over Holland vliegen is een spectaculaire ervaring. Fam van den Bogert Rosmalen NB en erg makkelijk parkeren
Toon meer resultaten


https://www.thisisholland.com

Prijzen en tickets

Er zijn momenteel geen tickets met ledenvoordeel verkrijgbaar. Kijk hier voor actuele prijzen.

Praktisch

  Adres

 • Overhoeksplein 511031 KSAmsterdam THIS IS HOLLAND
  Overhoeksplein 51
  1031 KS Amsterdam
  Plan uw route

  Contact

  Bel 020-2153008
  Stuur een e-mail
  Ga naar de website
  Dagelijks van 10.00 uur tot 20.00 uur. Een bezoek aan THIS IS HOLLAND duurt gemiddeld 1 uur. De laatste experience start om 19:00 uur.

  Openingstijden

  Dagelijks van 10.00 uur tot 20.00 uur. Een bezoek aan THIS IS HOLLAND duurt gemiddeld 1 uur. De laatste experience start om 19:00 uur. Heel het jaar

  Geopend

  Heel het jaar

Suggesties


Geen foto

A'DAM Lookout

Amsterdam
(2 beoordelingen)
360º Amsterdam + sensationele schommel
Geen foto

Eye Amsterdam

Amsterdam
(0 beoordelingen)
EYE, het nieuwe, nationale filminstituut, is aanjager en ambassadeur van filmcultuur in Nederland.
Geen foto
€ 7,50 korting

Madame Tussauds

Amsterdam
(9 beoordelingen)
Madame Tussauds Amsterdam is de place to be voor jong en oud.
Geen foto
€ 1,- korting

ARTIS

Amsterdam
(1 beoordeling)
In ARTIS komen natuur, cultuur en erfgoed samen.