advertentie

THIS IS HOLLAND

Amsterdam
 
(1 beoordeling)
THIS IS HOLLAND  451

Profiteer van een korting tot € 2,50 op tickets voor This is Holland

tot € 2,50 korting

Vanuit hartje Amsterdam presenteert THIS IS HOLLAND een unieke vliegervaring die je Nederland niet alleen laat zien, maar ook echt laat beleven.

Let op: Tickets zijn alleen online te bestellen en niet in de winkel!


Adembenemende filmbeelden bieden je een spectaculair perspectief vanuit de lucht en nieuwe inzichten in hoe Nederland is ontstaan. Door middel van verrassende special effects en een enorm bolvormig scherm, voelt het alsof je rakelings over de must-sees van de Lage Landen vliegt. En ook de tijd vliegt voorbij. Voor je het weet, sta je weer buiten met een onvergetelijke ervaring rijker. Zit je haar nog goed?

Voel de wind door je haren terwijl je vlak over Nederlandse Werelderfgoederen vliegt. Bekijk de grachten, polders, tulpenvelden, Deltawerken en andere mooie plekken van Nederland vanuit een nieuw perspectief.
Leer hoe dit bijzondere land onder zeeniveau is ontstaan – en blijft bestaan.


Bereikbaarheid

THIS IS HOLLAND is het ronde iconische gebouw tussen A'DAM Lookout en EYE Filmmuseum, gelegen tegenover het Centraal Station aan de overzijde van het IJ. Elke 4 minuten vertrekt vanaf Centraal Station een gratis pontje (richting Buiksloterweg) die je naar de overzijde brengt. Sla na aankomst linksaf. Te voet ben je binnen twee minuten bij THIS IS HOLLAND. 

Kenmerken van THIS IS HOLLAND
Gezin met kinderen (7 -14), Jongeren (15 - 21), Senioren, Groep kinderen, Groep volwassenen, Familie (jong en oud), Rolstoel vriendelijk, Educatief, Musea, Architectuur, Fotografie, Attractieparken
THIS IS HOLLANDGezin met kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)SeniorenGroep kinderenGroep volwassenenFamilie (jong en oud)Rolstoel vriendelijkEducatiefMuseaArchitectuurFotografieAttractieparken

Klantenbeoordeling THIS IS HOLLAND

 
(1 beoordeling)

Geef je beoordeling

Sfeer

Prijs/kwaliteitverhouding

Personeel

Faciliteiten

Aanbod

- optioneel
Beoordeling plaatsen
Annuleren
Filter beoordelingen op:
Alleen
|
Stel
|
Gezin
|
Groep
|
Toon alle beoordelingenLinda2371, 15 oktober 2017 Gezin
Mooie aanvulling op NL attracties

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Net open maar alles prima geregeld. Eerst langs aantal wachtruimtes voor je bij de hoofdattractie komt. Je moet geen hoogtevrees o.i.d. hebben. Maar wat een sensatie om mee te maken. Wel alles in het Engels.


Prijzen en tickets

leden
Entree volwassene (v.a. 13 jaar) van € 16,50 voor
€ 14,
-
Entree t/m 12 jaar van € 9,50 voor
€ 8,
-
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs

u betaalt geen bijkomende kosten

U ontvangt een ticket via e-mail
te bestellen t/m 30 november 2017
te gebruiken t/m 15 december 2017
Bekijk de voorwaarden
Bestelvoorwaarden
De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot This Is Holland. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvang je binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dien je te printen en mee te nemen naar This Is Holland.

Actievoorwaarden
Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek tussen 12 oktober 2017 en 15 december 2017, afhankelijk van de dag die gekozen wordt. Let op! Personen kleiner dan 102cm en zwangere vrouwen mogen niet plaatsnemen in de Flight Experience. THIS IS HOLLAND is goed toegankelijk met een rolstoel of rollator. Een randvoorwaarde om de vlucht te kunnen ervaren, is dat je kunt plaatsnemen in de stoelen van de Flight Experience.

Geldigheid
Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 30 november 2017. De tickets zijn geldig voor een bezoek tussen 12 oktober 2017 en 15 december 2017, afhankelijk van de dag die gekozen wordt. Indien de tickets niet beschikbaar zijn dan is de betreffende dag uitverkocht.

Word lid Ook profiteren van ledenvoordeel?
Word ANWB lid voor €15,-

Praktisch

  Adres

 • Overhoeksplein 511031 KSAmsterdam THIS IS HOLLAND
  Overhoeksplein 51
  1031 KS Amsterdam
  Plan uw route

  Contact

  Bel 020-2153008
  Stuur een e-mail
  Ga naar de website
  Dagelijks van 10.00 uur tot 22.00 uur. Een bezoek aan THIS IS HOLLAND duurt gemiddeld 1 uur. De laatste experience start om 21:00 uur.

  Openingstijden

  Dagelijks van 10.00 uur tot 22.00 uur. Een bezoek aan THIS IS HOLLAND duurt gemiddeld 1 uur. De laatste experience start om 21:00 uur. Heel het jaar

  Geopend

  Heel het jaar

Suggesties


Geen foto
20% korting

Het Scheepvaartmuseum

Amsterdam
(4 beoordelingen)
Het Scheepvaartmuseum laat zien hoe de zee de Nederlandse cultuur heeft bepaald.
Geen foto

Zaans Museum

Zaamdam
(0 beoordelingen)
Museum dat de rijkdom van het industriële verleden van de Zaanstreek toont in vele facetten
Geen foto

Museum IJsselstein (MIJ)

IJsselstein
(3 beoordelingen)
Museum IJsselstein (MIJ) is een open huis vol verhalen. Over ridders en kastelen, over hedendaagse vormgeving en oude ambachten, over actuele kunsten en eeuwenoude schilderijen.
Geen foto

Poldermuseum

Andijk
(0 beoordelingen)
Historie van het wonen en werken in de Westfriese polder Het grootslag