THIS IS HOLLAND

Tot € 5,- korting

Vanuit Amsterdam presenteert THIS IS HOLLAND een unieke vliegervaring die je Nederland niet alleen laat zien, maar ook echt laat beleven.

THIS IS HOLLAND

Altijd al gedroomd om over Nederland te vliegen? Nu kan het! Ervaar een unieke 5D Flight Experience over alle must-sees van Nederland. Vlieg als een vogel en laat je verrassen door de diversiteit, schoonheid en rijkdom van de Lage Landen.

Een adembenemende reis langs vele mooie plekken van ons land, waaronder de Zaanse Schans, de Veluwe en de Amsterdamse grachten. Met aanvullende effecten als wind, nevel en geuren, lijkt het echt alsof je door de lucht vliegt, dijken overstijgt en stormen trotseert.
Voel de wind door je haren terwijl je vlak over Nederlandse Werelderfgoederen vliegt.

Bekijk de grachten, polders, tulpenvelden, Deltawerken en andere mooie plekken van Nederland vanuit een nieuw perspectief. Leer hoe dit bijzondere land onder zeeniveau is ontstaan en blijft bestaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je tickets enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.
  • Je ontvangt 1 volwassen en/of kind ticket waarop een QR-code staat die geldig is voor het aantal personen waarvoor je het ticket hebt besteld. Bij het scannen van de QR-code ziet het THIS IS HOLLAND personeel voor hoeveel personen het ticket geldig is.
  • Let op: personen kleiner dan 100 cm, jonger dan 4 jaar, zwangere vrouwen en mensen met hartproblemen mogen niet plaatsnemen in de Flight Experience.
  • Een bezoek aan THIS IS HOLLAND duurt gemiddeld 1 uur.
  • THIS IS HOLLAND is toegankelijk met een rolstoel of rollator. Een randvoorwaarde om de vlucht te kunnen ervaren, is dat je kunt plaatsnemen in de stoelen van de Flight Experience.
  • THIS IS HOLLAND heeft geen eigen parkeergelegenheid. Je kunt betaald parkeren bij parkeergarage A'DAM Lookout (Bercylaan 1). Of ga met het openbaar vervoer: THIS IS HOLLAND ligt tegenover het Centraal Station aan de overzijde van het IJ. Elke 4 minuten vertrekt vanaf Centraal Station een gratis pontje (richting Buiksloterweg) die je naar de overzijde brengt. Sla na aankomst linksaf. Te voet ben je er binnen twee minuten.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.