Maatregelen coronavirus THIS IS HOLLAND

THIS IS HOLLAND is voorlopig gesloten. Heb je tickets voor een bezoek tussen 16 maart en 1 juni? Lees dan de informatie hieronder op deze pagina. Houd de website van dit uitje in de gaten voor de meest actuele informatie. Antwoord op al jouw vragen over ANWB Tickets en het coronavirus, vind je als je klikt op de link 'Beleid ANWB Tickets omtrent coronavirus' (op deze pagina rechtsonder in het blokje 'heb je een vraag?')

THIS IS HOLLAND

Vanuit Amsterdam presenteert THIS IS HOLLAND een unieke vliegervaring die je Nederland niet alleen laat zien, maar ook echt laat beleven.

Reserveringen tot en met 31 mei

Heb je tickets gekocht voor THIS IS HOLLAND en een reservering gemaakt voor een bezoek tussen nu en 1 juni? Stuur dan even een mailtje naar THIS IS HOLLAND: info@thisisholland.com. Vermeld in de mail jouw gegevens, voor welk tijdslot je een reservering had gemaakt en voeg de tickets toe in de bijlage.
Voor meer informatie verwijzen wij je door naar THIS IS HOLLAND: https://www.thisisholland.com/nl/faq/

THIS IS HOLLAND

Altijd al gedroomd om over Nederland te vliegen? Nu kan het!
Ervaar een unieke Flight Experience over alle must-sees van Nederland. Vlieg als een vogel en laat je verrassen door de diversiteit, schoonheid en rijkdom van de Lage Landen.

Een adembenemende reis langs vele mooie plekken van ons land, waaronder de Zaanse Schans, de Veluwe en de Amsterdamse grachten. Met aanvullende effecten als wind, nevel en geuren, lijkt het echt alsof je door de lucht vliegt, dijken overstijgt en stormen trotseert.
Voel de wind door je haren terwijl je vlak over Nederlandse Werelderfgoederen vliegt.

Bekijk de grachten, polders, tulpenvelden, Deltawerken en andere mooie plekken van Nederland vanuit een nieuw perspectief. Leer hoe dit bijzondere land onder zeeniveau is ontstaan- en blijft bestaan.

15% korting op parkeren bij Interparking

Als ANWB-lid profiteer je van 15% korting op geselecteerde parkeerplaatsen van Interparking. Door vooraf je parkeerplaats te reserveren voorkom dat je moet zoeken naar een plekje. Bovendien ben je voordeliger uit. 
Meer informatie en reserveren Interparking

 

Personen kleiner dan 100 cm, jonger dan 4 jaar, zwangere vrouwen en mensen met hartproblemen mogen niet plaatsnemen in de Flight Experience. THIS IS HOLLAND is goed toegankelijk met een rolstoel of rollator. Een randvoorwaarde om de vlucht te kunnen ervaren, is dat je kunt plaatsnemen in de stoelen van de Flight Experience.