Thermen Soesterberg

meer dan 30% korting

Ontdek en beleef Thermen Soesterberg, een bron van ontspanning, energie en grenzeloos genieten.

Thermen Soesterberg is omringd door groen en zet, geïnspireerd door de natuur, jouw zintuigen op genieten. Laat je meenemen in authentieke sauna rituelen en vernieuwende wellness belevenissen. Stap in de weldadige kruidensauna en ervaar de kracht en heilzame werking van kruiden.

Ontdek de natuur op zijn puurst in de zwemvijver of in de houtgestookte Maa sauna. Geniet van de stilte en pure geur van berk in de Berkensauna. Een intense prikkel voor al je zintuigen en een recept voor diepe ontspanning.

Let op: ticket is pas geldig na reservering
Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Thermen Soesterberg voor een gewenste bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren. Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 11 jaar hebben geen toegang tot de faciliteiten. Kinderen van 12 t/m 16 jaar hebben alleen toegang onder begeleiding van ouders/verzorgers en op vertoon van een legitimatiebewijs. Zij dienen wel een ticket aan te schaffen.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Op vrijdag, zaterdag en zondag geldt een weekendtoeslag van € 4,- per persoon.
  • Op dinsdagen is het dragen van badkleding verplicht. Dit is op alle andere dagen niet toegestaan.
  • Kom je met het openbaar vervoer? Kijk op de website van Thermen Soesterberg voor actuele informatie over bereikbaarheid via het openbaar vervoer.
  • Kom je met de auto? Thermen Soesterberg beschikt over een grote, gratis parkeerplaats. De parkeerplaats heeft twee ingangen aan de voorzijde, waar je bij de slagbomen naar binnen kunt rijden. Tijdens het uitchecken krijg je een uitrijmuntje, zodat de slagbomen weer open gaan.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.