Maatregelen coronavirus Thermen Bussloo

De ANWB Ledenweek van 30 maart tot en met 5 april kan in verband met het coronavirus helaas niet doorgaan. Er komt geen nieuwe datum voor in de plaats. Leden die voor de ANWB Ledenweek tickets hebben gekocht, kunnen hun reservering wijzigen naar een nieuwe datum in de periode tot en met 31 augustus 2020. Deze leden hebben ondertussen via de mail meer informatie ontvangen. Antwoord op al jouw vragen over ANWB Tickets en het coronavirus, vind je als je klikt op de link 'Beleid ANWB Tickets omtrent coronavirus' (op deze pagina rechtsonder in het blokje 'heb je een vraag?')

Thermen Bussloo

Thermen Bussloo is één van de mooiste, grootste en meest exclusieve sauna-, beauty- en wellnessresorts van Nederland.

ANWB Ledenweek - 30 maart t/m 5 april

De ANWB Ledenweek van 30 maart tot en met 5 april kan in verband met het coronavirus helaas niet doorgaan. Er komt geen nieuwe datum voor in de plaats. Leden die voor de ANWB Ledenweek tickets hebben gekocht, kunnen hun reservering wijzigen naar een nieuwe datum in de periode tot en met 31 augustus 2020. Deze leden hebben ondertussen via de mail meer informatie ontvangen.

Thermen Bussloo

Rustig gelegen aan het prachtige meer van Bussloo (nabij Apeldoorn op de Veluwe) is dit dé plek om even tijd voor jezelf in te lassen en helemaal tot rust te komen.Met meer dan 14 saunafaciliteiten en meerdere heerlijke baden heb je ruime keuze om jezelf te vermaken. Ook aan het innerlijk welzijn is gedacht! Maak kennis met het uitgebreide lunchbuffet met dagverse producten en proef de heerlijke gerechten van de a la carte kaart in het restaurant N-Joy. Geniet ontspannen van een hapje en een drankje in de lounge of laat u verrassen door de Italiaanse gerechten in de brasserie van Kelodrome. Een bezoek aan Thermen Bussloo staat garant voor een onvergetelijke dag wellness!

Quality Wellnessresorts

Geniet bij van wereldse wellness in Thermen Bussloo of de natuur in Thermen Soesterberg. Waan je in 1001 nacht sferen bij Thermen Berendonck of kom tot rust in de heerlijke thermaalbaden bij Thermen Bad Nieuweschans. Welk resort je ook kiest, de kwaliteit is vertrouwd.