Thermen Berendonck

met meer dan 30% korting

Geniet, ontspan en laat je betoveren door de Indiase cultuur in wellnessresort Thermen Berendonck.

Thermen Berendonck

Waan je in een beeldschoon paleis. Luxe, rust en ontspanningen wachten op je. Het resort is gevestigd in Wijchen, vlakbij Nijmegen.

De betovering van India, je voelt het overal in Thermen Berendonck. En dat is niet vreemd, want alles wat je ziet, beleeft en ervaart is geïnspireerd op de bijzondere Indiase cultuur, haar unieke leefwijze én haar pure ambacht. Ontdekt in de afgelopen jaren tijdens de mooiste rondreizen door India.

Stap in de authentieke Chaay Ghar sauna, geïnspireerd op de theehuizen in de corridor van de Taj Mahal. Dompel jezelf onder in het zoutwaterbad, dat is gebouwd zoals de eeuwenoude Adalaj Stepwell. Ga mee op smaakontdekking in de verschillende restaurants waar je geniet van de echte Indiase keuken. En ervaar unieke oosterse wellness rituelen. Alles van reizen is meegenomen, voor dat échte Indiase gevoel.

Let op: ticket is pas geldig na reservering
Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Thermen Berendonck voor een gewenste bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren. Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 11 jaar hebben geen toegang tot de faciliteiten. Kinderen van 12 t/m 16 jaar hebben alleen toegang onder begeleiding van ouders/verzorger en op vertoon van een legitimatiebewijs.  Zij dienen wel een ticket aan te schaffen.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Op vrijdag, zaterdag en zondag geldt een weekendtoeslag van € 4,- per persoon.
  • Op woensdagen is het dragen van badkleding verplicht. Dit is op alle andere dagen niet toegestaan.
  • Kom je met het openbaar vervoer? Je kunt de bus nemen vanaf station Nijmegen (lijn 99, richting Uden) en uitstappen bij bushalte ‘Streekweg’. Vanaf hier is het ongeveer 20 minuten lopen naar Thermen Berendonck. 
  • Kom je met de auto? Thermen Berendonck beschikt over een grote, gratis parkeerplaats. De parkeerplaats kun je binnenrijden bij de slagbomen. Tijdens het uitchecken krijg je een uitrijticket, zodat de slagbomen weer open gaan.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.