Maatregelen coronavirus Thermae 2000

Thermae 2000 is voorlopig gesloten. Houd de website van dit uitje in de gaten voor de meest actuele informatie. Antwoord op al jouw vragen over ANWB Tickets en het coronavirus, vind je als je klikt op de link 'Beleid ANWB Tickets omtrent coronavirus' (op deze pagina rechtsonder in het blokje 'heb je een vraag?')

Thermae 2000 Hotelovernachting

€ 40,- korting

Ontspannen met het mooiste uitzicht van Nederland! Kom tot rust op de top van de Cauberg waar Thermae 2000 verscholen ligt in het groen en blijf een heerlijk nachtje slapen!

Kom tot rust op de top van de Cauberg waar Thermae 2000 verscholen ligt in het groen. Plons in de warme thermale baden met water uit eigen bron, bubbel in de whirpools, maak kennis met het Infinitum en ontspan in de vele sauna’s en stoombaden. Na de eerste dag ontspanning, wandel je in jouw badjas naar jouw hotelkamer. Het hotel van Thermae 2000 ligt middenin de Cauberg, direct aangrenzend aan het wellnesscentrum. Je ontwaakt met het mooiste uitzicht van Nederland: het Zuid-Limburgse heuvellandschap. Een nieuwe dag die start met een uitgebreid ontbijtbuffet. Daarna wacht nog een dag ontspanning. Het ultieme wellness verblijf waarna je weer opgeladen en energiek naar huis gaat.

Badkledingdag

Bij Thermae 2000 is elke dinsdag en elk eerste volle weekend van de maand (vanaf vrijdagavond 17:00 uur) badkleding overal verplicht.
Elke donderdag is het ongeklede dag, waar je zowel in de sauna's als in de thermale baden zonder badkleding terecht kunt. Houd de actuele informatie omtrent badkleding- en ongeklede dagen via de website in de gaten.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Thermae2000. Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe, en via welke website, je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende informatie over de actie

Deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.
Deze actie is geldig van 6 januari t/m 31 december 2020 geldig in Thermae2000 te Valkenburg. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties/arrangementen en ook niet inwisselbaar voor contanten. 

De voucher is geldig van zondag t/m donderdag op basis van beschikbaarheid en er dient voorafgaand online gereserveerd te zijn. Aankomsten op vrijdag en zaterdag zijn enkel telefonisch te reserveren tegen een meerprijs van € 40,00 en € 70,00 per kamer op basis van beschikbaarheid. Het telefoonnummer is 043- 609 2000

Vouchers zijn niet geldig i.c.m. andere acties of arrangementen en niet inwisselbaar voor contanten. Losse doorverkoop van vouchers is verboden. Je dient deze voucher uitgeprint in te leveren bij je bezoek. Dit is het betalingsbewijs.