Maatregelen coronavirus Thermae 2000

Thermae 2000 volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus. Tickets met korting bestel je via de ANWB. Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. Meer info en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket.

Thermae 2000

€ 10,- korting

Ontspannen met het mooiste uitzicht van Nederland! Kom tot rust op de top van de Cauberg waar Thermae 2000 verscholen ligt in het groen.

Plons in de warme thermale baden met water uit eigen bron, bubbel in de whirlpools en ontspan in de vele sauna's en stoombaden. Maak zeker ook een wandeling over het bijzondere blotevoetenpad. Geniet van een pure wellnessdag waarna je weer heerlijk relaxed naar huis gaat. 

Badkledingdag

Een dagje ontspannen is voor iedereen anders. De één geniet het liefst zonder badkleding terwijl de ander het badpak toch liever aan houdt. Bij Thermae 2000 is elke dinsdag en elk eerste volle weekend van de maand (vanaf vrijdagavond 17:00 uur) badkleding overal verplicht. 
Elke donderdag is het ongeklede dag, waar je zowel in de sauna's als in de thermale baden zonder badkleding terecht kunt. Houd de actuele informatie omtrent badkleding- en ongeklede dagen via de website in de gaten.

Overnachten bij Thermae 2000

Behoefte om er even tussenuit te gaan? Boek een hotelovernachting bij Thermae 2000 en kom volledig tot rust op de top van de Cauberg. Zo kan je echt weer even opladen! 
Ontvang € 40,- korting op Thermae 2000 Hotelovernachting

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Maak vervolgens een reservering bij Thermae 2000 voor een specifieke bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren
We raden je aan om zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket een reservering te plaatsen. De beschikbaarheid kan hard gaan. 

Aanvullende ticketinformatie

  • Er geldt een meerprijs van € 5,50 voor reserveringen in weekenden, vakanties, op feestdagen en geklede dagen.
  • Bij een dagentree heb je maximaal 7 uur toegang tot de faciliteiten.

Coronamaatregelen Thermae 2000

Volledig geopend vanaf: 1 juli 2020
Sanitaire voorzieningen: Geopend
Horeca: Geopend
Overige maatregelen: https://www.thermae.nl/corona-virus/

ANWB heeft met zorg deze site samengesteld. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Daarom raden wij je aan om de website van het uitje te raadplegen voor de meest actuele informatie. 

Even een paar dagen ertussenuit?

Combineer jouw bezoek aan Thermae 2000 met een paar dagen kamperen in de buurt! We hebben de leukste campings in de buurt van Valkenburg voor je geselecteerd.
Bekijk het ANWB Camping aanbod

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.