Thermae 2000

Vanaf € 15,-

Ontspannen met het mooiste uitzicht van Nederland! Kom tot rust op de top van de Cauberg waar Thermae 2000 verscholen ligt in het groen.

Plons in de warme thermale baden met water uit eigen bron, bubbel in de whirlpools en ontspan in de vele sauna's en stoombaden. Een pure wellnessdag waarna je weer heerlijk relaxed naar huis gaat. 

ANWB-week

Van 8 juni tot en met 16 juni is het ANWB-week bij Thermae 2000. In deze week geniet je voor slechts € 15,- van een heerlijk dagje sauna. 

Badkledingdag
Bij Thermae 2000 is elke dinsdag en elk eerste volle weekend van de maand (vanaf vrijdagavond 17:00 uur) badkleding overal verplicht. Elke donderdag is het ongeklede dag, waar je zowel in de sauna's als in de thermale baden zonder badkleding terecht kunt. Houd de actuele informatie omtrent badkleding- en ongeklede dagen in de gaten. 

Let op: in het weekend (zaterdag en zondag) en tijdens (school)vakanties en feestdagen geldt een meerprijs van € 4,95 per persoon. Na aankoop van je voucher dien je een reservering te maken bij Thermae 2000. De tickets voor de ANWB-week zijn geldig van 8 juni t/m 16 juni.
De vouchers zijn uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in een ANWB-winkel.