Hendrik Groen

15% korting

Hendrik Groen is terug! Voor de laatste keer komt de meest geliefde bejaarde van Nederland naar het theater.

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor Hendrik Groen

Opgewekt naar de eindstreep

Voor iedereen die benieuwd is hoe het Hendrik Groen vergaat na de sluiting van het verzorgingstehuis in Amsterdam-Noord. Hendrik moet er aan geloven dat de tijd niet meer zo mild voor hem is: hij wordt steeds vergeetachtiger en begint het overzicht te verliezen. Dat levert de nodige verwarrende situaties op. Door opnieuw een dagboek bij te houden doet de dementerende Hendrik Groen in deze ontroerende komedie zijn best om grip te houden op het leven. Dat zorgt voor grappige én aangrijpende momenten met Leonie (88) en Frida (10) als trouwe vrienden.

De cast bestaat, net als de vorige Hendrik Groen-voorstellingen, uit jonge acteurs – met Beau Schneider en Britte Lagcher in de hoofdrol. Omdat er in iedere bejaarde ook nog altijd een jong iemand verborgen zit.

Van de dagboeken van Hendrik Groen zijn meer dan een half miljoen exemplaren verkocht. Ze werden bekroond met de NS Publieksprijs en als tv-serie uitgezonden. 

Bestellen

Wij bieden tickets aan voor Hendik Groen in samenwerking met ticketplatform NTK. Als je op de button klikt om tickets te bestellen, word je doorgestuurd naar de bestelpagina van NTK. Als ANWB lid bestel je jouw tickets voor Hendrik Groen met 15% korting. Mocht je tijdens het bestellen nog vragen hebben, dan willen we je vragen om contact op te nemen met de klantenservice van NTK (0900-9203 (€ 0,45 pm).

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor Hendrik Groen 

Aanvullende informatie

  • Rolstoelplaatsen zijn op basis van beschikbaarheid te reserveren via NTK tel: 0900-9203.
  • Het staat theaters vrij om mee te doen aan een ANWB aanbieding. Indien het theater van jouw voorkeur er niet tussen staat, hebben zij besloten niet mee te doen aan deze kortingsactie of sluiten zij later aan. Hiervoor kun je deze pagina in de gaten houden.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar het  te plannen met de autdesbetreffende theater o, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB winkels