The Best Of De Amsterdamse Zomer

30% korting

Op 3 juli 2022 zal het Olympisch Stadion worden omgetoverd tot een groots muzikaal zomerfeest genaamd ‘The Best Of De Amsterdamse Zomer’ met de populairste artiesten van eigen bodem, met een knipoog naar Amsterdam.

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor The Best Of De Amsterdamse Zomer 

The Best Of The Amsterdamse Zomer

Op 3 juli 2022 zal het Olympisch Stadion worden omgetoverd tot een groots muzikaal zomerfeest genaamd ‘The Best Of De Amsterdamse Zomer’ met de populairste artiesten van eigen bodem, met een knipoog naar Amsterdam. Dit keer niet geplaceerd aan tafels, maar het hele stadion gevuld.

De artiesten die de afgelopen jaren al bij De Amsterdamse Zomer hebben opgetreden worden vergezeld door een aantal nieuwe gezichten. Zo zullen onder andere Tino Martin, Rolf Sanchez, Gerard Joling en Emma Heesters acte de présence geven tijdens deze unieke show, maar ook nieuwe artiesten zoals Kris Kross Amsterdam en Flemming.

Het Amsterdamse Plein

Op Het Amsterdamse Plein zal een bont gezelschap van horecazaken zoals Café Nol, Brasserie van Dam, FEBO, Kesbeke, Tante Roosje, Bastille, maar ook cultuur en entertainment samenkomen om de zomer te vieren. Hier kun je dus genieten van een expositie van de crème de la crème van Amsterdam.

Waar en wanneer

3 juli 2022 in het Olympisch Stadion Amsterdam

Opening Het Amsterdamse Plein: 14:00 uur

Start show 17:00 uur

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor The Best Of De Amsterdamse Zomer 

Bestellen

Wij bieden tickets aan voor The Best Of De Amsterdamse Zomer in samenwerking met ticketplatform Paylogic. Als je op de button klikt om tickets te bestellen, word je doorgestuurd naar de bestelpagina van Paylogic. Als ANWB lid bestel je jouw tickets voor The Best Of De Amsterdamse Zomer met 30% korting. Mocht je tijdens het bestellen nog vragen hebben, dan willen we je vragen om contact op te nemen met de klantenservice van Paylogic Contactformulier

Aanvullende informatie

  • The Best Of De Amsterdamse Zomer duurt 3 uur.
  • The Best Of De Amsterdamse Zomer is voor alle leeftijden, jongeren onder de 14 jaar zijn meer dan welkom onder begeleiding van iemand van 18 jaar of ouder. 
  • The Best Of De Amsterdamse Zomer is rolstoel toegankelijk.
  • Er zijn lockers aanwezig, direct bij de ingang.
  • Kom je met de auto? Informatie over de bereikbaarheid en parkeren vind je hier.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB winkels.