Music Show Scotland

15% korting

De grootste Schotse indoorshow ter wereld komt weer naar Ahoy!

De Ahoy wordt omgetoverd naar de Schotse Highlands en je kan weer genieten van een onvergetelijke avond met Music Show Scotland.

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor Music Show Scotland 

Music Show Scotland

Al tien jaar toert Music Show Scotland door heel Europa met een spectaculair programma vol Schotse en Ierse livemuziek, zang en dans. Meer dan 200 pipers, drummers, muzikanten, dansers en zangers zorgen iedere show weer voor kippenvel. Voor een levensgroot decor van een kasteel worden niet alleen de klassiekers gespeeld, ook moderne hits zullen de revue passeren. De enorme Massed Band, onder begeleiding van de 35-koppige Castleband, zullen de nummers live spelen.

Het kasteeldecor, het levensgrote Highland Valley Castle, is speciaal voor deze productie ontwikkeld. De combinatie van het waanzinnige decor en het showprogramma resulteert in een avond vol kippenvel.

Waar en wanneer

Op 4 maart 2023 is de grootste Schotse indoorshow ter wereld, Music Show Scotland, te zien in Ahoy! 

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor Music Show Scotland 

Bestellen

Wij bieden tickets aan voor 'Music Show Scotland' in samenwerking met ticketplatform NTK. Als je op de button klikt om tickets te bestellen, word je doorgestuurd naar de bestelpagina van NTK. Als ANWB lid bestel je jouw tickets voor Music Show Scotland met 15% korting per ticket. Mocht je tijdens het bestellen nog vragen hebben, dan willen we je vragen om contact op te nemen met de klantenservice van NTK (tel: 0900-9203)

Aanvullende informatie

  • De show duurt ongeveer 3 uur (inclusief pauze).
  • Rolstoelplaatsen zijn op basis van beschikbaarheid te reserveren via de Nationale Theaterkassa, tel 0900 9203. Let op: wel aangeven dat je via de ANWB boekt zodat de juiste prijs geboekt wordt.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB winkels