Kerst met Francis

Vier de feestdagen of luidt het nieuwe jaar feestelijk in met Francis van Broekhuizen! Een bezoek aan deze voorstelling is inclusief hapjes en drankjes vooraf en na afloop van het concert op de betoverende winterse Kerstmarkt.

Komisch en meeslepend Kerstverhaal

Deze Kerstvakantie van 23 december 2022 t/m 6 januari 2023 presenteert sopraan en operadiva Francis van Broekhuizen een unieke reeks Kerst- en Nieuwjaarsconcerten in de Beurs van Berlage. In deze concertreeks worden de meest iconische en beroemde Kerstliederen en operaklassiekers verweven tot een komisch en meeslepend Kerstverhaal. De muzikale leiding ligt in handen van haar vaste begeleider; pianist Gregor Bak. Het zangkwartet van jonge talenten en de doorgewinterde muzikanten Frits Landesbergen en Edwin Corzilius complementeren de cast.

Kerstmarkt

De Graanbeurszaal van de Beurs van Berlage wordt omgetoverd tot Kerstmarkt waar men in de vele winterse kraampjes op het gezellige dorpsplein o.a. erwtensoep, glühwein, poffertjes, broodjes worst, cava, warme chocolademelk en andere lekkernijen kan verkrijgen. Al deze drankjes en hapjes zijn inbegrepen in de toegangsprijs.