Holiday on Ice

Tot onze grote spijt is Holiday on Ice door de meest recente coronamaatregelen niet in staat om de geplande shows in Zwolle en Groningen doorgang te laten vinden. Op dit moment is de organisatie nieuwe data aan het zoeken om deze shows te spelen. Alle kaarthouders zullen zo snel mogelijk informatie ontvangen over deze nieuw te plannen voorstellingen. Let op: dit geldt dus alleen voor Zwolle en Groningen.

Holiday on Ice

€ 10,- korting

Holiday on Ice, ’s werelds meest succesvolle ijsshow, komt eindelijk terug naar ons land. Boek nu je tickets met € 10,- korting. Tickets zijn al verkrijgbaar vanaf € 29,90. En je zit op de eerste rang vanaf € 39,90!

Bestel hier tickets voor Holiday on Ice - Supernova

In december 2021 en januari 2022 zal de nieuwe show Supernova te zien zijn in achtereenvolgens de Amsterdamse RAI (23 t/m 27 december 2021), het MECC in Maastricht (29 december 2021 t/m 2 januari 2022) en Rotterdam Ahoy (7 t/m 9 januari 2022).

Nieuwe show Supernova

Bij de spiksplinternieuwe show Supernova komt het publiek ogen en oren tekort. De schaatsers zijn niet alleen op, maar ook boven het ijs te zien en regelmatig zelfs boven het publiek. Voor de voorstelling zijn onder meer vierhonderd nieuwe kostuums ontworpen.

De creatieve leiding van Supernova is in handen van Robin Cousins, voormalig kunstschaatser die naast Olympisch goud winnaar ook drievoudig wereldkampioen is namens Groot-Brittannië. Na zijn sportcarrière ging hij als schaatser aan de slag bij Holiday on Ice, waar hij ook aan de wieg stond van diverse shows als Creative Director. Het kostuumontwerp is verzorgd door Stefano Canulli, die eerder verantwoordelijk was voor de kostuums van onder meer Thierry Mugler en Valentino.

75-jarig bestaan

Holiday on Ice vierde in 2018 het 75-jarig bestaan en is in die periode uitgegroeid tot ’s werelds meest populaire ijsshow. Inmiddels bezochten bijna 333 miljoen mensen een van de shows die in die 75 jaar op het ijs werden gebracht.

Filmpje

Bekijk hierboven het filmpje voor een sneakpreview van de nieuwe show.

Bestel hier tickets voor Holiday on Ice - Supernova

Coronamaatregelen Holiday on Ice

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik hier voor de nieuwe maatregelen rondom het Coronatoegangsbewijs of kijk op de eigen website van het uitje voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus: coronamaatregelen.

Bestellen

Wij bieden tickets aan voor Holiday on Ice - Supernova met € 10,- korting, in samenwerking met ticketplatform Eventim. Als je op de button klikt om tickets te bestellen, word je doorgestuurd naar de bestelpagina van Eventim. Mocht je tijdens of na het bestellen van de tickets vragen hebben, dan willen we je vragen om contact op te nemen met de klantenservice van Eventim (0900-1353 (€0,60 p/m)).

Aanvullende informatie

  • Rolstoelplaatsen zijn op basis van beschikbaarheid te reserveren via Eventim tel: 0900-1330.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.