Het BOWIE Concert

25% korting op Rang 1 tickets!

Geniet van David Bowie's allergrootste hits tijdens het BOWIE Concert: een absolute must voor iedere Bowie-fan! Mis het concert niet en bestel nu tickets!

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor Het BOWIE Concert 

Het BOWIE Concert

In januari 2022 was het precies 6 jaar geleden dat de iconische wereldster David Bowie overleed. Het BOWIE concert wordt dan ook een waardig eerbetoon waarbij topmusici zijn allergrootste hits vertolken. Tijdens het BOWIE Concert geniet je van Bowie’s allergrootste hits zoals ‘Space Oddity’ 'Let's Dance' en ‘Life on Mars’.

De van oorsprong Britse zanger heeft de muziekgeschiedenis blijvend veranderd. Met zijn nummers, zijn verhaal en zeker door zijn bij vlagen excentrieke verschijning. Al deze elementen komen tijdens het BOWIE Concert voorbij. Maar de hoofdrol is weggelegd voor de muziek. De show wordt een onvergetelijke reis terug in de tijd en is een absolute must voor iedere Bowie-fan.

De live band, in combinatie met het spectaculaire decor, zorgt voor een onvergetelijke ode aan David Bowie en is een “must see” show voor elke liefhebber! Cabaretier en muziekkenner Vincent Bijlo rijgt op deskundige wijze en met veel humor alle nummers vakkundig en als een ware “rode draad” aaneen.

Waar en Wanneer

De show is te zien in Amsterdam (AFAS Live), Groningen (Martini Plaza), Den Bosch (Mainstage) en Rotterdam (Ahoy-RTM Stage):

Martiniplaza Groningen  8 september 2022  20.00 uur
Martiniplaza Groningen  9 september 2022  20.00 uur
AFAS Live Amsterdam 10 september 2022  15.00 uur en 20.00 uur
Mainstage Den Bosch  7 oktober 2022  20.00 uur
Mainstage Den Bosch  8 oktober 2022  20.00 uur
Ahoy-RTM Stage Rotterdam  4 november 2022  20.00 uur
Ahoy-RTM Stage Rotterdam  5 november 2022  15.00 uur en 20.00 uur

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor Het BOWIE Concert 

Bestellen

Wij bieden tickets aan voor het Bowie Concert met 25% korting op Rang 1 tickets, in samenwerking met ticketplatform Eventim. Als je op de button klikt om tickets te bestellen, word je doorgestuurd naar de bestelpagina van Eventim. Mocht je tijdens of na het bestellen van de tickets vragen hebben, dan willen we je vragen om contact op te nemen met de klantenservice van Eventim (0900-1353 (€0,60 p/m)).

Aanvullende informatie

  • Rolstoelplaatsen kunnen enkel telefonisch gereserveerd worden o.v.v. ANWB. Dit kan tijdens openingstijden via nummer 0900-1330 (lokaal tarief).   
  • Dit is een speciale actie en geldt alleen op rang 1 tickets.
  • Actieprijzen zijn inclusief servicekosten.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.