Great Christmas Circus

20% korting

Sensatie voor de hele familie bij het Great Christmas Circus!

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor Great Christmas Circus

Het ultieme uitje voor het hele gezin tijdens de kerstvakantie

Tijdens de kerstvakantie – vindt het Great Christmas Circus plaats in een theatertent in Beverwijk. Uitsluitend bekroonde acts treden op tijdens de eerste editie van het grootste kerstcircus in Noord-Holland. Groter, mooier en spectaculairder dan ooit. Acrobatiek, comedy en de nieuwste speciale effecten maken van het Great Christmas Circus het ultieme uitje voor het hele gezin tijdens de kerstvakantie.

Traditie

Het mag met recht een traditie genoemd worden. Rond de kerstdagen bezoeken tienduizenden mensen steevast met de hele familie een circusvoorstelling. Dit jaar kun je dan ook met de hele familie genieten van een nieuwe mega circusproductie, het Great Christmas Circus. De voorbereidingenvoor hebben ruim anderhalf jaar geduurd en waren zeer intensief. Het resultaat is een voorstelling voor alle leeftijden die bestaat uit enkel en alleen top acts. De producenten hebben overal ter wereld bijzondere en spraakmakende acts gescout die nu exclusief voor deze voorstelling naar Nederland komen.  Het Great Christmas Circus is twee uur lang circusvermaak van het allerhoogste niveau!

Waar en wanneer

Van 17 december 2022 t/m 8 januari 2023 – vindt het Great Christmas Circus plaats in een theatertent in Beverwijk (terrein van De Bazaar). Theatertent op P5 van De Bazaar in Beverwijk

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor Great Christmas Circus

Bestellen

Wij bieden tickets aan voor het Great Christmas Circus in samenwerking met ticketplatform Eventim. Als je op de button klikt om tickets te bestellen, word je doorgestuurd naar de bestelpagina van Eventim. Als ANWB lid bestel je jouw tickets voor het Great Christmas Circus met 20% voordeel. Mocht je tijdens het bestellen nog vragen hebben, dan willen we je vragen om contact op te nemen met de klantenservice van Eventim (0900-1353 (€ 0,60 p/m)).

Aanvullende informatie

  • De show duurt ongeveer 
  • De korting is 20% op Front Tribune Tickets
  • Rolstoelplaatsen zijn op basis van beschikbaarheid te reserveren via Eventim tel: 0900-1330.
  • Informatie over de bereikbaarheid en parkeren vind je hier.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB winkels