Fiesta de la Vida - Barry Hay & JB Meijers

Boek nu tickets en ontvang een gesigneerde CD cadeau!

Barry Hay & JB Meijers brengen op 5 november 2022 een groots muziekspektakel naar de Ziggo Dome.

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor 'Fiesta de la Vida' in de Ziggo Dome 

Fiesta de la Vida

Barry Hay en JB Meijers brengen op 5 november een groots muziekspektakel naar de Ziggo Dome. Fiesta de la Vida is een ode aan hun muzikale helden. Samen met very special guest Danny Vera en onder begeleiding van een mariachi band, geven de artiesten iconische hits van onder anderen Elvis Presley en Bob Dylan een Mexicaanse twist.

Barry Hay & JB Meijers:

“Muziek en vriendschap is van oudsher een gouden combinatie. Daarnaast hebben we allebei een zwak voor de symboliek van het Mexicaanse Dia de los Muertos. Met ons daarop geïnspireerde Fiesta de la Vida omarmen we het idee dat overleden dierbaren en muzikale helden niet werkelijk sterven zolang de herinnering aan hen levend blijft.”

Boek nu je tickets

Boek nu je tickets voor de show 'Fiesta de la Vida' en ontvang de gelijknamige CD -gesigneerd!- cadeau bij je boeking. Met dit album geven Barry en JB een preview van het rockspektakel Fiesta de la Vida in Ziggo Dome. Het album telt tien covers, waaronder ‘Spirit in the Sky’ van Norman Greenbaum en ‘You Never Can Tell’ van Chuck Berry. Ook staan er vier gloednieuwe nummers op, zoals het eerder dit jaar verschenen ‘Unconditionally’ en ‘Fiesta de la Vida’. Naast Barry Hay en JB Meijers hoor je ook Danny Vera, Spike van Zoest en Tania Kross op het album.

Waar en wanneer

Barry Hay & JB Meijers zijn op 5 november 2022, 20:00 uur te zien in de Ziggo Dome Amsterdam.

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor 'Fiesta de la Vida' in de Ziggo Dome 

Bestellen

Wij bieden tickets aan voor Fiesta de la Vida in samenwerking met ticketplatform Eventim. Als je op de button klikt om tickets te bestellen, word je doorgestuurd naar de bestelpagina van Eventim. Als ANWB lid bestel je jouw tickets voor 'Fiesta de la Vida' in de Ziggo Dome met een gratis gesigneerde CD cadeau. Mocht je tijdens het bestellen nog vragen hebben, dan willen we je vragen om contact op te nemen met de klantenservice van Eventim (0900-1353 (€ 0,60 p/m)).

Aanvullende informatie

  • Per order één CD. De CD is bij de merchandisebalie op datum van het event af te halen.
  • Rolstoelplaatsen zijn op basis van beschikbaarheid te reserveren via Eventim tel: 0900-1330.

  • De show duurt ca. 2,5 uur.

  • Kom je met de auto? Informatie over de bereikbaarheid en parkeren vind je hier.
  • Kom je met het openbaar vervoer? Kijk dan hier.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB winkels.