Festival Circolo

Festival Circolo presents L’Histoire du Soldat en FIQ. Geniet van een live orkest, dans en circus!

Welkom op Festival Circolo 

In oktober strijkt het grootste circusfestival van Nederland neer in Tilburg. Festival Circolo presenteert 2 verschillende voorstellingen: L’Histoire du Soldat én FIQ. 

Festival Circolo presents L’Histoire du Soldat

Op 26 oktober en 27 oktober 2022 presenteert Festival Circolo L’Histoire du Soldat. Het beroemde theaterstuk van Stravinsky in een nieuw jasje met live orkest, dans en circus. Het verhaal van l’Histoire du Soldat gaat, met thema’s als hebzucht, verleiding en de zoektocht naar geluk eigenlijk over ons allemaal. Onderweg in ons leven komen we de Duivel tegen, in allerlei vormen, en misschien ook wel eens een prins(es)? Lukt het altijd om de verleidingen van het leven te weerstaan?

Festival Circolo presents FIQ!

Op 28 en 29 oktober 2022 presenteert Festival Circolo FIQ! Een kleurrijke en speelse ode aan het bruisende Marokko in een heerlijk energieke voorstelling. Knotsgekke en kleurrijke acrobaten voorstelling met 17 Marokkaanse acrobaten. Verwacht groepsdans, acrobatische hoogstandjes, motoren, knallende decors, buikschuivers, menselijke piramides. In de voorstelling FIQ! maak je kennis met het universum van beeldend kunstenaar en topfotograaf Hassan Hajjaj, bekend als de Andy Warhol van Marrakech.