Let op: ticketverkoop nog niet van start

Ticketverkoop voor dit uitje is nog niet van start. In november komen er tickets beschikbaar voor deze film. Voor sommige uitjes heb je vanaf 25 september een coronatoegangsbewijs nodig. Ook bij uitjes waar een goede doorstroom mogelijk is, geldt deze maatregel in bijvoorbeeld de horecagelegenheden. Kijk naar de alinea “Coronamaatregelen” voor meer informatie over het coronatoegangsbewijs. Of kijk op de website van het uitje voor informatie.

Casa Coco

Ticketverkoop gaat in november van start.

Casa Coco is een romantische comedy over tweede kansen en echte vriendschap. Op het zonnige Bonaire lopen twee oude jeugdliefdes elkaar na 50 jaar weer tegen het lijf.

Het verhaal

De Rotterdamse Pleun runt al jaren een pension onder de naam 'Casa Coco' op het zonnige Bonaire. Bijna 8.000 kilometer verderop zit Toon in de put door het eindigen van zijn relatie. Zijn vrienden besluiten hem mee te nemen op hun vakantie naar Casa Coco, zodat hij zijn liefdesverdriet kan vergeten.

En daar lopen Toon en Pleun elkaar tegen het lijf. Maar niet voor het eerst, ze zijn namelijk elkaar's jeugdliefde geweest. En ook al is dit meer dan 50 jaar geleden, toch is de spanning voelbaar. Hun gezamenlijke voorgeschiedenis zorgt voor de nodige prikkels, maar ook voor een nieuwe kans. En dan zit Teun ook nog met de toekomst van haar Casa in haar maag... 

De romantische komedie zit vol droge humor en leuke uitspraken, zoals "Het verstand van een kroket". Ook nieuwsgierig hoe dit verhaal afloopt?

Bestellen

Ticketverkoop start in november