Caravana is verplaatst naar 2023

Caravana, dat voor januari 2022 gepland stond, is helaas verplaatst naar 2023 vanwege de corona-situatie. We hopen op uw begrip rondom deze situatie.

Caravana

Laat de voorpret maar beginnen en kom in de vakantiestemming op Caravana!

Kamperen is enorm in populariteit gegroeid. Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van het campingleven: de ultieme vrijheid van gaan en staan waar je wilt, het comfort van een eigen caravan en het avontuur van trektochten met een tent. Wat je ook voor ogen hebt, een luxe camping aan zee of een eenvoudige staplaats in een bos, jouw ideale kampeervakantie begint op Caravana!

Verrassend veelzijdig aanbod!

Vijf dagen lang vind je in het WTC Expo in Leeuwarden alles wat je nodig hebt voor jouw kampeervakantie. Het brede assortiment bevat de meest uiteenlopende producten. Je kunt hier terecht voor grote aankopen, zoals in caravans en campers, vouwwagens en (voor)tenten. Maar ook voor unieke kampeeraccessoires. Daarbij kun je direct boeken bij campings in heel Europa. Tijdens een heerlijk dagje uit voor het hele gezin doe je inspiratie op en vind je de nieuwste technieken en trends op kampeergebied.

Naast alle vertrouwde camper- en caravanmerken vind je op Caravana camperverhuurbedrijven en een lange campingstraat met bestemmingen voor jong en oud. Even wat leuks doen? Je kunt gelijk je nieuwe fiets testen op het speciaal gezette fietsparcours, zodat je zeker weet dat je kampeertrip compleet is. Ook zijn er primeurs te bewonderen van onder andere: Bürstner en Laika, innovatieve producten die kamperen leuker én efficiënter maken. Vakantiegangers die graag goed voorbereid op reis gaan kunnen aansluiten bij één van de vele productdemonstraties of interessante workshops en je bent helemaal klaar voor je volgende kampeertrip! 

Coronamaatregelen Caravana

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Kijk op de eigen website van het uitje voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus: coronamaatregelen.