Caravana

Laat de voorpret maar beginnen en kom van 25 t/m 29 januari 2023 in WTC Expo Leeuwarden in de vakantiestemming op Caravana!

Van camping boeken tot kampeermiddel kopen

Op Caravana kan het allemaal! Kamperen is populairder dan ooit. Steeds meer mensen ontdekken de ultieme vrijheid van reizen met de camper, het comfort van een eigen caravan of vouwwagen of het avontuur van een trektocht met een (dak)tent. Wat jouw ideale kampeervakantie ook is, op Caravana kom je gegarandeerd in de vakantiestemming!

Caravana 2023 pakt uit met veelzijdig kampeeraanbod

Vijf dagen lang vind je in het WTC Expo in Leeuwarden alles wat je nodig hebt voor jouw ideale kampeervakantie. Exposanten presenteren er een breed aanbod in caravans en campers, vouwwagens, (voor)tenten, kampeeraccessoires en camping uit heel Europa. Tijdens een heerlijk dagje uit voor het hele gezin doe je inspiratie op en vind je de nieuwste technieken en trends op kampeergebied. Sluit aan bij één van de vele demonstraties of interessante workshops en je bent helemaal klaar voor je volgende kampeertrip! De ANWB zal ook aanwezig zijn op de beurs om te voorzien in Kampeerinformatie en is onze eigen winkel op wielen aanwezig om heerlijk te kunnen shoppen!

Van 25 t/m 29 januari 2023 vind je op Caravana alles wat je nodig hebt om van jouw kampeervakantie een topvakantie te maken. Bestel snel je tickets en mis het niet!