The Prom

€ 10,- korting op Rang 1 tickets!

The Prom is het ultieme musicalfeest voor jong en oud. Onweerstaanbare muziek, een hartverwarmend verhaal en een dosis humor. Speld je corsage op, grijp je danspartner en gooi je handen in de lucht, want… het is tijd voor een feestje!

Bekijk hier de locaties en bestel tickets voor The Prom 

Vier uitgedoofde Broadway-sterren doen alles om weer te gaan stralen en krijgen lucht van een provinciaal relletje. Emma wil maar één ding: met haar vriendin en liefde Alyssa naar de Prom, het feestelijke eindejaarsbal van haar school. Maar dat ligt moeilijk in haar conservatieve woonplaats. De ouderraad blaast het hele feest af. De ijdele artiesten grijpen hun kans om zelf weer in de spotlights te staan en trekken ten strijde. Maar wat begint als een slim zakelijk project om hun eigen imago op te poetsen, mondt uit in een emotionele reis met maar één einddoel: jezelf kunnen en mogen zijn!

De Broadway-musical ontving zes Tony-nominaties en won de Drama Desk Award voor beste musical. In de succesvolle Netflix Original Film werden de hoofdrollen gespeeld door Meryl Streep, James Corden en Nicole Kidman.

Waar en wanneer

The Prom is te zien in verschillende theaters door heel het land.

Bekijk hier de locaties en bestel tickets voor The Prom 

Bestellen

Wij bieden tickets aan voor The Prom in samenwerking met ticketplatform Eventim. Als je op de button klikt om tickets te bestellen, word je doorgestuurd naar de bestelpagina van Eventim. Als ANWB lid bestel je jouw tickets voor The Prom met € 10,- voordeel op Rang 1 tickets. Mocht je tijdens het bestellen nog vragen hebben, dan willen we je vragen om contact op te nemen met de klantenservice van Eventim (0900-1353 (€ 0,60 p/m)).

Aanvullende informatie

  • Het voordeel van €10,- geldt alleen op Rang 1 tickets
  • Prijzen variëren per locatie
  • Rolstoelplaatsen zijn op basis van beschikbaarheid te reserveren via Eventim tel: 0900-1330.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar The Prom te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB winkels