Boek je ticket online

Boek je ticket en gewenste tijdslot via de button hieronder. Zo ben je verzekerd van jouw plek in de wereld van dance en omzeil je de wachtrij bij de entree.

Our House

10% korting

Ontdek de evolutie van internationale elektronische dance muziek, verteld in zes hoofdstukken en talloze interactieve installaties.

Bestel hier je tickets en boek je gewenste tijdslot voor Our House 

Our House is een modern museum over elektronische muziekcultuur, gevestigd in het centrum van Amsterdam. Ervaar het erfgoed van de elektronische dancemuziek door meeslepende shows van vloer tot plafond, interactieve installaties en door DJ's samengestelde tentoonstellingen in het Our House Museum.

Creëer nieuwe beats op drummachines of test je vaardigheden op het gebied van het mixen van tracks. Doe je ding op iconische apparatuur en test je DJ-skills op de draaitafels van Pioneer. Beleef de iconische muziek, clubs en festivals in een 270-graden meeslepende ervaring van vloer tot plafond, compleet met lasers, vuurwerk, bewegende vloeren en meer.

Jam op de RMBA-20, 's werelds grootste analoge sequencer. Als amateur kun je genieten van een boeiende introductie in de kunst van het DJ-en, en als doorgewinterde speler kun je je vaardigheden laten zien. Ga lekker zitten voor een masterclass geschiedenis of krijg privéles in het produceren van het team.

De collectie van het museum kon worden samengesteld met producties van onder andere Amsterdam Dance Event, Avicii, Armin van Buuren, Carl Cox, Charlotte de Witte, FAC 51 The Hacienda, Kerri Chandler, Kevin Saunderson, Tomorrowland, The Frankie Knuckles Foundation en ID&T, om er maar een paar te noemen.

Bestellen

Wij bieden tickets aan voor Our House in samenwerking met Our House. Als je op de button klikt om tickets te bestellen, word je doorgestuurd naar de bestelpagina van Our House. Als ANWB lid bestel je jouw tickets voor Our House met 10% korting. Mocht je tijdens het bestellen nog vragen hebben, dan willen we je vragen om contact op te nemen met de klantenservice van Our House via  https://anwb.seetickets.com/customerservice

Bestel hier je tickets en boek je gewenste tijdslot voor Our House  

Aanvullende informatie

  • Dit museum is niet geschikt voor jonge kinderen (0-9 jaar) en mensen met epilepsie.
  • Zwangere vrouwen kunnen tijdens de shows achterin de zaal staan i.v.m. het geluidsniveau.
  • Het museum is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
  • Raadpleeg de website voor het parkeren.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar Our House te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB winkels