Hans Klok & Friends

€ 10,- korting

Beleef de magie van Hans Klok & Friends. Hij is de snelste illusionist ter wereld en nu is hij terug in Nederland! De voorstelling is slechts in een beperkt aantal steden te zien dus zorg ervoor dat je de voorstelling niet mist! 

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor Hans Klok & Friends 

Hans Klok is terug in Nederland!

Hij is de snelste illusionist ter wereld en terug in Nederland. Hans Klok gaat met de nieuwe mega productie ‘Hans Klok & Friends’ op tournee en presenteert wereldberoemde en verbazingwekkende tricks! De voorstelling is het vervolg op de show waarmee de illusionist vorig jaar door heel Nederland reisde. De nieuwe voorstelling van ‘Hans Klok & Friends’ is nog spectaculairder en nog mooier. Spannende acrobatiek, comedy en de ‘diva’s of magic’ maken de beleving compleet. 

Festivalsfeer

‘Hans Klok & Friends’ is veel meer dan alleen een spectaculaire voorstelling. Het tentencomplex is vanaf anderhalf uur voor aanvang geopend. In de foyer bevinden zich bars en foodtrucks. Er heerst een festivalsfeer en gasten kunnen genieten van een hapje en een drankje. Na de voorstelling zorgt een DJ voor muziek. 

Waar en wanneer

Vanaf april tot en met het einde van de zomer gaat Hans weer op tournee door heel Nederland met een moderne theatertent. 
Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor Hans Klok & Friends 

Bestellen

Wij bieden tickets aan voor Hans Klok & Friends in samenwerking met ticketplatform Eventim. Als je op de button klikt om tickets te bestellen, word je doorgestuurd naar de bestelpagina van Eventim. Als ANWB lid bestel je jouw tickets voor Hans Klok & Friends met € 10,- korting. Mocht je tijdens het bestellen nog vragen hebben, dan willen we je vragen om contact op te nemen met de klantenservice van Eventim (0900-1353 (€ 0,60 p/m)).

Aanvullende informatie

  • De show duurt 1 uur en 30 minuten.
  • De voorstelling is geschikt voor alle leeftijden
  • Gasten zijn al vanaf anderhalf uur voor aanvang welkom.
  • Rolstoelplaatsen kunnen enkel telefonisch gereserveerd worden o.v.v. ANWB. Dit kan tijdens openingstijden via nummer 0900-1330 (lokaal tarief). Deze zijn €30 per persoon.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB winkels.