First Art Fair

25% korting

De FIRST ART FAIR is een sprankelende nieuwjaarsbeurs voor hedendaagse kunst.

Liefhebbers van hedendaagse kunst kunnen hun hart ophalen tijdens de FIRST ART FAIR. 

De eerste kunstbeurs van het jaar

Tijdens de FIRST ART FAIR presenteren zich zowel galerieën als zelfstandige kunstenaars. Een verfrissende combinatie van vele verschillende disciplines in een breed spectrum van stijlen waarbij liefde voor en inspiratie door kunst centraal staat. FIRST ART FAIR nodigt voor het eerst, en als enige beurs in Nederland, deze kunstenaars uit hun eigen werk ten toon te stellen en elk een eigenzinnige en verassende toevoeging van puur vakmanschap te laten zien. Het verhaal van de kunstenaar staat hierin centraal. De verbinding van galerie en individuele kunstenaar is dat wat de FIRST ART FAIR zo uniek maakt.

Tijdens het vierdaagse evenement zijn schilder- en beeldhouwkunst, glaswerk, fotografie en juwelen van honderen gerenommeerde en jonge kunstenaars te bewonderen en te koop. De FIRST ART FAIR richt zich op een publiek dat kunst kiest die past bij de eigen persoonlijkheid. Liefhebbers van inspirerende en esthetische kunst, waarin passie en vakmanschap een belangrijke rol spelen.

De ruim 20 deelnemende gerenommeerde galerieën brengen zorgvuldig samengestelde tentoonstellingen van hun collecties. Samen weerspiegelen zij de actuele hedendaagse kunstmarkt in Nederland en weten zij met hun bijzondere presentaties bezoekers keer op keer te verassen.