Disney's Aladdin - 'Alles wat je wenst!'

Tot 50% voordeel

Disney’s ALADDIN is wegens overweldigend succes verlengd en stopt definitief op 26 februari! Dit is je allerlaatste kans op een blijvende herinnering dus mis deze spectaculaire musical niet. Boek nu het nog kan!

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor Disney's Aladdin 

Aladdin is voor het eerst in Nederland!

Ben je klaar voor het wereldberoemde verhaal uit Duizend-en-een-nacht? Kom dan naar Disney's ALADDIN in het AFAS Circustheater Scheveningen. De grote Broadway musical over de charmante straatdief Aladdin en de prachtige prinses Jasmine is al jaren een daverend succes in internationale theaters. Een wervelende show vol humor, kleurrijke kostuums en special effects die de harten gaat stelen van het Nederlandse publiek.

Het verhaal

Spring op het vliegende tapijt en ga mee met Aladdin op avontuur in een heel nieuwe wereld. Het wordt een rit om nooit te vergeten. In een duizelingwekkend tempo word je meegenomen in het overweldigende verhaal over romantiek, vriendschap en verraad. Componist en achtvoudig Oscarwinnaar Alan Menken schreef de beroemde muziek met hits zoals 'A Whole New World', Friend Like Me' en 'Arabian Nights'. Taalkunstenaar Erik van Muiswinkel schreef de Nederlandse teksten.

Waar en wanneer

In 2022 is het AFAS Circustheater Scheveningen weer het decor van Disney's ALADDIN, een wonderlijk mooie musical in Arabische sferen. Je kunt een theaterspektakel verwachten vol kleurexplosies en een fantastische, energieke cast.

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor Disney's Aladdin 

Bestellen

Wij bieden tickets aan voor Disney's Aladdin in samenwerking met ticketplatform Eventim. Als je op de button klikt om tickets te bestellen, word je doorgestuurd naar de bestelpagina van Eventim. Als ANWB lid bestel je jouw tickets voor Disney's Aladdin met voordeel oplopend tot 50% per ticket. Mocht je tijdens het bestellen nog vragen hebben, dan willen we je vragen om contact op te nemen met de klantenservice van Eventim (0900-1353 (€ 0,60 p/m)).

Aanvullende informatie

  • Excl. servicekosten, deze worden nog verrekend per ticket.
  • De show duurt 2 uur en 50 minuten (inclusief pauze).
  • Rolstoelplaatsen zijn op basis van beschikbaarheid te reserveren via Eventim tel: 0900-1330.
  • Informatie over de bereikbaarheid en parkeren vind je hier.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB winkels