Alain Clark in Concert

€ 5,- voordeel per ticket

Alain Clark viert jubileum met 'father & friends’ in AFAS Live. Een feel good avond waarbij positiviteit centraal staat.

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor Alain Clark in Concert 

Alain Clark viert het 15-jarig jubileum van zijn doorbraak met zijn album ‘Live It Out’ , met daarop klassiekers als ‘Father & Friend’, ‘Blow Me Away’ en ‘This Ain’t Gonna Work’. Dit album markeerde niet alleen de start van zijn carrière, ook is zijn single ‘Father & Friend’ tot op de dag van vandaag één van zijn grootste hits. Al 15 jaar zingt hij deze samen met zijn vader. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat zijn vader als eerste gastartiest bij het concert ‘Alain Clark in Concert ft. Father & Friends’ is aangekondigd.

Dat Alain dit jubileum groots wil vieren heeft voor hem een duidelijke reden: “Mijn vader is inmiddels 75 maar nog fit, gezond en goed bij stem, dit is wat mij betreft het moment waarop ik met iedereen mijn carrière kan vieren. Er wordt mij regelmatig gevraagd hoe het is om met mijn vader te kunnen zingen en ik besef maar al te goed hoe bijzonder en waardevol dat is. Het wordt dus ook echt een viering van alle mooie herinneringen die we samen hebben mogen maken.” aldus Alain Clark.

De komende maanden zal Alain Clark nog meer artiesten uitnodigen die begeleid zullen worden door zijn elfkoppige band. De kleurrijke blazers, de stevige ritmesectie en de aanstekelijke melodieën zijn goede voorboden voor een spectaculaire liveshow zoals we die van hem als ras-entertainer gewend zijn. Niet alleen de grote hits van ‘Live It Out’ zullen voorbijkomen, ook wordt er teruggeblikt op de succesvolle periode die hierop volgde.

Waar en wanneer?

Op 17 december 2023 staat Alain Clark in AFAS Live.
Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor Alain Clark in Concert 

Bestellen

Wij bieden tickets aan voor Alain Clark in Concert in samenwerking met ticketplatform Eventim. Als je op de button klikt om tickets te bestellen, word je doorgestuurd naar de bestelpagina van Eventim. Als ANWB lid bestel je jouw tickets voor Alain Clark in Concert met € 5,- voordeel per ticket. Mocht je tijdens het bestellen nog vragen hebben, dan willen we je vragen om contact op te nemen met de klantenservice van Eventim (0900-1353 (€ 0,60 p/m)).

Aanvullende informatie

  • Rolstoelplaatsen zijn op basis van beschikbaarheid te reserveren via Eventim tel: 0900-1330.
  • Informatie over parkeren vind je hier.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar AFAS Live te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB winkels