The Harry Potter Symphony

€ 10,- korting

Beleef een magische ervaring met de legendarische muziek van Harry Potter tijdens The Harry Potter Symphony. Een betoverend concert dat je gezien moet hebben voor zowel Potter-fans als muziekliefhebbers!

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel hier jouw ticket voor de The Harry Potter Symphony 

Magische filmmuziek, groot spektakel en speciale effecten 

De filmreeks is iconisch. Dat geldt ook voor de muziek. Na het immense succes van onder meer ‘Lord of the Rings’ en‘The Star Wars Suite’ komt nu ‘The Harry Potter Symphony’ exclusief naar Nederland. In het World Forum Theater in Den Haag vertolken 130 musici onder leiding van dirigent Raymond Janssen de magische muziek uit de Potter films. Het concert is een ware sensatie voor liefhebbers van dit genre. De voorstelling is bovendien voorzien van magische effecten die zijn gecreëerd door de gerenommeerde Nederlandse illusionist Christian Farla. Daarmee is ‘The Harry Potter Symphony’ een wereldwijd unieke belevenis voor het hele gezin. Een betoverend concert dat je gezien moet hebben voor zowel Potter-fans als muziekliefhebbers!

Waar en en wanneer

The Harry Potter Symphony is in december te zien in het World Formum Theater in Den Haag. De voorstelling duurt ongeveer 130 minuten en is inclusief pauze.

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel hier jouw ticket voor de The Harry Potter Symphony 

Bestellen

Wij bieden tickets aan voor The Harry Potter Symphony met € 10,- korting, in samenwerking met ticketplatform Eventim. Als je op de button klikt om tickets te bestellen, word je doorgestuurd naar de bestelpagina van Eventim. Als ANWB-lid bestel je jouw tickets voor The Harry Potter Symphony met  € 10,- voordeel, dit voordeel is al verwerkt in de prijzen. Mocht je tijdens of na het bestellen van de tickets vragen hebben, dan willen we je vragen om contact op te nemen met de klantenservice van Eventim (0900-1353 (€0,60 p/m)).

Bereikbaarheid

Het World Forum Theater in Den Haag is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. World Forum Theater beschikt over een eigen parkeergarage, direct onder en aangrenzend aan het theater. Het tarief per uur is € 3,75, een dagkaart (12 uur) kost € 14,-.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB winkels.