Symphony of Magic - The Music of HARRY POTTER Live

€ 10,- korting

Beleef een magische ervaring met de legendarische muziek van Harry Potter tijdens “Symphony of Magic - The Music of HARRY POTTER Live". Een betoverend concert dat je gezien moet hebben voor zowel Potter-fans als muziekliefhebbers!

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel hier jouw ticket voor The Music of Harry Potter Live 

“Symphony of Magic” – The Music of HARRY POTTER Live

De filmreeks is iconisch. Dat geldt ook voor de muziek. Na het immense succes van de concerten in 2022 komt nu de “Symphony of Magic” – The Music of HARRY POTTER Live terug naar Nederland. In het World Forum Theater in Den Haag vertolken 130 musici onder leiding van dirigent Raymond Janssen de magische muziek uit de Potter films. Het concert is een ware sensatie voor liefhebbers van dit genre. De voorstelling is bovendien voorzien van magische acts die zijn gecreëerd door de gerenommeerde Nederlandse illusionist Christian Farla. Daarmee is “Symphony of Magic” – The Music of HARRY POTTER Live een unieke belevenis voor het hele gezin, die nergens anders ter wereld te zien is. 

Waar en en wanneer

“Symphony of Magic” – The Music of HARRY POTTER Live is in december te zien in het World Formum Theater in Den Haag. December 2023 wordt magisch!

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel hier jouw ticket voor The Music of Harry Potter Live 

Bestellen

Wij bieden tickets aan voor “Symphony of Magic” – The Music of HARRY POTTER Live met € 10,- korting, in samenwerking met ticketplatform Eventim. Als je op de button klikt om tickets te bestellen, word je doorgestuurd naar de bestelpagina van Eventim. Als ANWB-lid bestel je jouw tickets voor “Symphony of Magic” – The Music of HARRY POTTER Live met € 10,- korting, deze korting is al verwerkt in de prijzen. Mocht je tijdens of na het bestellen van de tickets vragen hebben, dan willen we je vragen om contact op te nemen met de klantenservice van Eventim (0900-1353 (€0,60 p/m)).

Bereikbaarheid

Het World Forum Theater in Den Haag is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. World Forum Theater beschikt over een eigen parkeergarage, direct onder en aangrenzend aan het theater. Het tarief per uur is € 3,75, een dagkaart (12 uur) kost € 14,-.

Aanvullende informatie

  • Rolstoelplaatsen zijn op basis van beschikbaarheid te reserveren via Eventim tel: 0900-1330 
  • Het concert duurt ongeveer 135 minuten en is inclusief pauze
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar het desbtreffende theater te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB winkels.