Opera Gala

€ 10,- korting

Tijdens een spectaculair Opera Gala in het Concertgebouw Amsterdam staan de mooiste operakoren uit de muziekhistorie centraal.

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel hier jouw ticket voor Opera Gala 

Opera Gala 2023: de mooiste aria's en operakoren

Op 25 en 26 februari 2023 vindt het Opera Gala plaats in het Concertgebouw Amsterdam. Tijdens een spectaculair Opera Gala staan de mooiste operakoren uit de muziekhistorie centraal, waaronder Nabucco, Il Trovatore, Carmen, La Traviata, Tosca en Aïda. De Nationale Opera van Timisoara vertolkt wereldberoemde aria’s onder leiding van dirigent Raymond Janssen. Internationaal gerenommeerde solisten zorgen samen met het koor en orkest voor een muzikaal spektakel. Dit Opera Gala is een concert vol hartstocht en passie waaraan meer dan 140 musici meewerken. Het gala in het Concertgebouw is naast een bijzondere muzikale voorstelling tegelijkertijd een ode aan de grootste en meest succesvolle Italiaanse operacomponisten uit de geschiedenis.

Waar en en wanneer

Opera Gala is op 25 en 26 februari 2023 te zien in het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam. De voorstelling duurt ongeveer 135 minuten (inclusief pauze).

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel hier jouw ticket voor Opera Gala 

Bestellen

Wij bieden tickets aan voor Opera Gala met € 10,- korting, in samenwerking met ticketplatform Eventim. Als je op de button klikt om tickets te bestellen, word je doorgestuurd naar de bestelpagina van Eventim. Als ANWB-lid bestel je jouw tickets voor Opera Gala met  € 10,- korting, deze korting is al verwerkt in de getoonde prijzen. Mocht je tijdens of na het bestellen van de tickets vragen hebben, dan willen we je vragen om contact op te nemen met de klantenservice van Eventim (0900-1353 (€0,60 p/m)).

Bereikbaarheid

Het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Kijk voor de bereikbaarheid en parkeergelegenheid in de buurt op de de website van het Koninklijk Concertgebouw.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB winkels.