Maestro Jules Onthult: Rachmaninoffs Tweede Pianoconcert (Muziekgebouw Eindhoven)

€ 8,- korting

Wil je op één avond alles te weten komen over een klassiek meesterwerk? Tijdens dit concert maakt dirigent Maestro Jules klassieke muziek aantrekkelijk en toegankelijk voor iedereen!

Maestro Jules Onthult: Rachmaninoffs Tweede Pianoconcert in Muziekgebouw Eindhoven op 16 mei 2023

Op het programma staat Rachmaninoffs Tweede Pianoconcert. Voor de pauze vertelt Maestro Jules onder meer over Rachmaninoffs legendarische grote handen, zijn writer’s block, de betekenis van kerkklokken in het stuk en hoe zijn zwijmelende melodieën in de popmuziek terecht zijn gekomen. Orkest en solist spelen fragmenten in een informele setting ondersteund door projecties. Na de pauze wordt het hele werk uitgevoerd, de beelden komen terug, je voelt je niet meer verloren in de muziek en je beleeft de muziek met andere oren!

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Maestro Jules Onthult: Rachmaninoffs Tweede Pianoconcert in Muziekgebouw Eindhoven voor het concert op 16 mei 2023. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende informatie

  • Het concert vindt plaats op 16 mei 2023, aanvang 20:15 uur.
  • Het concert duurt ongeveer 2 uur en is inclusief pauze.
  • Het concert is met het Philips Symfonie Orkest en solist Yang Yang Cai (piano).
  • Rolstoelplaatsen zijn op basis van beschikbaarheid te reserveren via de klantenservice van Muziekgebouw Eindhoven: 040-244 2020 (maandag t/m zaterdag bereikbaar van 13:00 - 17:00 uur). Geef hierbij de ontvangen reserveringscode (op het ANWB ticket) door.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar Muziekgebouw Eindhoven te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB winkels.