Maestro Jules Onthult: Brahms Vierde Symfonie

€ 6,62 korting

Wil je op één avond alles te weten komen over een klassiek meesterwerk? Dat kan tijdens een concert van Maestro Jules Onthult. Tijdens dit concert maakt dirigent Jules van Hessen (Maestro Jules) klassieke muziek aantrekkelijk en toegankelijk voor iedereen!

Bestel hier jouw ticket voor Maestro Jules Onthult: Brahms Vierde Symfonie 

Brahms Vierde Symfonie

Op het programma staat Brahms’ Vierde Symfonie. Voor de pauze ontrafelt Jules als een stand-up dirigent analytisch en anekdotisch de muziek van Brahms en speelt het orkest cruciale fragmenten, bijzondere solo’s en spannende overgangen. Na de pauze wordt het werk volledig uitgevoerd door het orkest.

Waar en en wanneer

27 mei - TivoliVredenburg Utrecht, aanvang 20:15 uur

Bestel hier jouw ticket voor Maestro Jules Onthult: Brahms Vierde Symfonie 

Bestellen

Wij bieden tickets aan voor 'Maestro Jules Onthult: Brahms Vierde Symfonie' met € 6,62 korting, in samenwerking met het ticketplatform van TivoliVredenburg. Als je op de button klikt om tickets te bestellen, word je doorgestuurd naar de bestelpagina van TivoliVredenburg. Als ANWB-lid bestel je jouw tickets voor 'Maestro Jules Onthult: Brahms Vierde Symfonie' met € 6,62 korting, deze korting is al verwerkt in de prijzen. Mocht je tijdens of na het bestellen van de tickets vragen hebben, dan willen we je vragen om contact op te nemen met de klantenservice van TivoliVredenburg: 030 – 2314544 (maandag t/m zaterdag 13.00-17.00)

Aanvullende informatie

  • Rolstoelplaatsen zijn op basis van beschikbaarheid te reserveren via de klantenservice van TivoliVredenburg: 030 – 2314544 (maandag t/m zaterdag 13.00-17.00) Geef hierbij duidelijk aan dat je via de ANWB besteld.
  • Het concert is met het Residentie Orkest .
  • Het concert duurt ongeveer 2 uur en is inclusief pauze.
  • In de directe omgeving van TivoliVredenburg kun je parkeren in een van de verschillende parkeergarages van Hoog Catharijne (P1 t/m P6). 
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar TivoliVredenburg Utrecht te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB winkels.