Sesamstraat Live - Een wereld vol fantasie

Koekiemonster, Elmo, Tommie en Bert & Ernie beleven samen met Janouk Kelderman een groot avontuur!

Sesamstraat Live - Een wereld vol fantasie

Voordat Sophie gaat verhuizen, neemt ze nog één keer een kijkje op haar favoriete plek: de rommelzolder. Terwijl ze zoekt naar een oud kinderboek vindt Sophie een mysterieuze koffer. Nieuwsgierig maakt ze de slotjes open. In de koffer vindt ze een lege zak koekjes, een rubber eendje en nog veel meer spulletjes; allemaal van Sesamstraat. Plots gebeurt er iets heel bijzonders, de Sesamstraatvriendjes komen tot leven! Het is het begin van een verhaal waarin alles kan én alles mag.

Sesamstraat bestaat 50 jaar en komt met hun grootste show ooit naar het theater. Zing en dans gezellig mee met alle Sesamstraatbewoners en Janouk Kelderman, bekend van Het Klokhuis. 

Kom verkleed!

Vanwege het 50 jarig bestaan van Sesamstraat nodigen Koekiemonster, Tommie, Elmo en Bert & Ernie alle jonge bezoekers uit om verkleed naar het theater te komen als hun favoriete Sesamstraatkarakter.
De Sesamstraatvriendjes willen na afloop van de voorstelling ook graag met jou knuffelen en op de foto gaan. Deze meet & greet vindt plaats in de foyer.

De voorstelling duurt ongeveer één uur. De voorstelling heeft geen pauze.