Ladies of Soul geannuleerd

Tot onze teleurstelling hebben wij van de organisator van Ladies of Soul vernomen dat de shows op vrijdag 23 en zaterdag 24 september 2022 zijn geannuleerd. Wij vragen u vriendelijk geduld te hebben totdat Eventim binnenkort contact met u opneemt over restitutie van de door u aangeschafte tickets. Onze excuses voor het ongemak.

Ladies of Soul

Beleef een waanzinnig muzikale avond met de Ladies of Soul in de Ziggo Dome!

Terug van weggeweest

Op 23 en 24 september 2022 zijn de Ladies of Soul terug in de Ziggo Dome. Edsilia Rombley, Glennis Grace, Berget Lewis en Candy Dulfer hebben na 6 edities en 15 uitverkochte shows in de Ziggo Dome de tijd genomen om te werken aan een nieuwe show en keren dit najaar terug naar de Amsterdamse poptempel!

Met hart en ziel

Edsilia Rombley, Glennis Grace, Berget Lewis en Candy Dulfer zijn de Ladies of Soul. In het soulvolle concert worden energieke uptempo nummers afgewisseld met powerballads. Het is een groots opgezette show doorweven met mooie, intieme momenten. Een live band, bestaande uit muzikanten die hun sporen al ruimschoots in de muziek hebben verdiend, begeleiden de Ladies of Soul tijdens de avonden.

Met ‘Soul’ wordt niet alleen verwezen naar de voorliefde van de dames voor soulmuziek, maar ook naar de wijze waarop zij stuk voor stuk met hart en ziel op de bühne staan en ongekunsteld hun muzikaliteit tentoonspreiden. Ieder voor zich zorgen zij keer op keer voor spetterende optredens!

Waar en wanneer

Op vrijdag 23 en zaterdag 24 september 2022 staan de Ladies of Soul in de Ziggo Dome.

Coronamaatregelen

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik hier voor de nieuwe maatregelen rondom het Coronatoegansbewijs of kijk op de eigen website van het uitje voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus.