We Will Rock You

De musical We Will Rock You komt naar Nederland!

We Will Rock You, de musical waarin de grootste hits van Queen centraal staan, is al door meer dan 20 miljoen mensen in 28 landen gezien. Het verhaal van deze hitmusical, geschreven door Ben Elton, speelt zich af in een tijd waarin livemuziek en muziekinstrumenten door de “Killer Queen” verboden zijn.  De enige muziek die is toegestaan is digitaal geproduceerde muziek. Een groep jongeren gaat hier echter niet mee akkoord en komt in opstand. En langzaamaan krijgen ze steeds meer medestanders!  
De Amerikaanse zangeres Anastacia neemt de hoofdrol van Killer Queen op zich. Zij trad tijdens een concert in Zuid-Afrika in 2005 met de originele Queen op. In de musical zullen nummers zoals Bohemian Rhapsody, Don't Stop Me Now, Killer Queen en natuurlijk We Will Rock You langskomen.

De rol van Killer Queen wordt bij deze voorstellingen gespeeld door de Zuid-Afrikaanse musicalster Tia Architto. 
De musical is Engelstalig en 24 van de grootste Queen hits komen aan bod. De voorstelling duurt ongeveer 2 uur en 30 minuten (inclusief pauze).

Het staat theaters vrij om mee te doen aan een ANWB aanbieding. Indien het theater van jouw voorkeur er niet tussen staat, hebben zij besloten niet mee te doen aan deze kortingsactie.